Allt du behöver veta från vecka 14 i NFL

Video: Allt du behöver veta från vecka 14 i NFL

Video: Allt du behöver veta från vecka 14 i NFL
Video: Sad Day We Lost | Game Day! - YouTube 2023, Oktober
Allt du behöver veta från vecka 14 i NFL
Allt du behöver veta från vecka 14 i NFL
Anonim

Yikes, prata om en stinker i en vecka. Det här var en bra söndag för att få din semester att shoppa, för det var blowouts, routs och rivningar, men väldigt få nära spel. Om du saknade något, har vi täckt dig.

Mest underhållande spel i veckan

Du måste gå hela vägen tillbaka till det första spelet i veckan för att hitta den mest underhållande. Kardinalerna och vikningarna gav oss en solid 23-20 tävling som innehöll några fantastiska pass mellan de två lagen, som Teddy Bridgewater och Carson Palmer var och en fyllde 25 pass, respektive för 335 / 1TD respektive 310 / 2TD. Det fanns också en liten intrig på sträckan. Vikningarna marscherade ner till Arizona 31 med 13 sekunder kvar och efterföljande av tre. Men Dwight Freeney snurrade som en virvelvind och slog bollen ut ur Bridgewaters händer, vilket slutade någon chans vid återkommande. Inte bara gjorde säcken clinch spelet, Freeney tjänade $ 200.000 för att få det. Slutligen vi bevittnade exceptionellt subpar kör från Arizona kör tillbaka Kerwynn Williams, som slutade med två varv på sex bär. Hans längsta springa? Sju meter, vilket betyder hans andra fem gick för en imponerande NEGATIVE fem meter. Det är sällsynt att du får se någon genomsnittlig en full negativ yard per björn, men Williams drog av den. Han kommer nog inte att behandla sin linjeman till Rolexes när som helst snart.

Vem tjänade sitt lönecheck?

Det har varit en intressant vana mitt i överflöd av genomsnittliga lag i NFL, där de förlorar spel som de borde vinna. Jetsna hade ett utmärkt tillfälle att släppa bollen mot Titans idag, och de kom ut för att skjuta. Ryan Fitzpatrick hade 263 meter och tre touchdowns, och om inte för ett knepspel där Antonio Andrews hittade Marcus Mariota för 41-yard-poäng, (det är en RB till QB-spel för de som scorer hemma), skulle jetsförsvaret ha slog en shutout. Som det var, hade de fem säckar och en avlyssning, och höll Titansna till färre än två meter per bär. Med hur muddled den vilda kortbilden är i AFC, var det en stor vinst för jetsna. Och egentligen, en stor förlust för Titansna, eftersom de fortfarande är bundna för den värsta rekordet i ligan.

Uh, Cleveland, var har detta brott varit hela året? Visst var det mot ett otroligt 49ers lag, men fortfarande … de utgick San Francisco 481-221, och hade mer rusande varv än Niners hade totalt brott. Browns ville ta ställning genom att bana Johnny Manziel för några veckor sedan, trots att de var tvungna att starta honom idag tack vare utslag av skador på lagets andra quarterbacks. Och det är en bra sak. Manziel tecknade en fans 100-dollar-faktura "Money Manziel" innan pregame warmups, vilket är den minst förvånande sak du läser hela veckan. I en förlorad säsong måste bruna se vad de har i honom. Idag var ett steg framåt, men de kommande tre veckorna är i Seattle, Kansas City och hemma mot Pittsburgh. Låt oss checka in på Money Manziel i slutet av säsongen och se hur han gör.

Med knappt två minuter i första halvleken hittade jaguarna sig 13-3 till Colts. Men över den sista 31:56 gjorde Jacksonville en absurd 48 poäng och kontrollerade nästan alla rutor i "Touchdown Bingo:" 80-yard-bomben till Allen Hurns (som skakade ut ett monsterslag från två försvarare) Rashad Greene, en mållinje smyga av Blake Bortles, ett kort dyk av Denard Robinson, och några fler passerar för gott mål. Titta inte nu, men jaguarerna är bara ett spel från första hand i den sorgliga AFC South (mer på dem i nästa avsnitt).

Om du är ett fan av brott, spelade Broncos och Raiders ett ganska hemskt fotbollsmatch av någon sträcka av fantasin. De kombinerades för 61 rusningsvårdar på 44 försök, och till och med tog bort fyra knäböjar från Derek Carr, totalt var 40 rusar för 65 meter, knappt sprickande 1,5 meter per bär. Passerar var inte mycket bättre: Brock Osweiler lyckades klara 308 meter, men var tvungen att kasta 51 gånger för att komma dit. På andra sidan hade Oakland mindre än 100 meter passerar. Men det här avsnittet handlar inte om det dåliga brottet, det handlar om det fantastiska försvaret, särskilt från Khalil Mack. Andra året DE av Buffalo hade fem säckar, som kastade Brock Osweiler som en ragdocka. Det var väldigt mycket som tråkiga spelare behandlar deras Sims tecken: bara minut efter minut av missbruk. På Denvers sista tre ägodelar, försvarade Mack ett tredje-ner-pass och två gånger slog Osweiler. De har antagligen låtit för många spel glida genom sina fingrar för att spela ett utspel i år, men det är mycket för Raiders fans att vara glada över.

Russell Wilson har aldrig haft många vapen runt honom, men han har på något sätt alltid tyckt att den skulle fungera. Och han spelar bättre än någon i ligan just nu. Med fem touchdown passerar söndag har han 16 under de senaste fyra veckorna. Och Doug Baldwin Renaissance Tour fortsatte, eftersom han grep sex pass för 82 meter och tre touchdowns. Baldwin förenar extremt sällsynt företag bland sina medmottagare, med tre raka spel på två eller flera touchdown-mottagningar. Försvaret straffade den redan slog upp Ravens offensiv, tvingar en fumla och håller Baltimore-rushing-attacken till bara två meter per bär. Verkligen det enda dåliga att hända söndagen var att Seahawksna förlorade Thomas Rawls till en sprickad fotled. Han kommer att sakna resten av säsongen, men som det har varit hela året kommer nästa man bara att behöva få jobbet gjort. Fred Jackson, vi tittar på dig.

Patrick Smith / Getty Images
Patrick Smith / Getty Images

Vars prestation förtjänar en "förbättring av behoven?"

När cheferna och laddare sparkade av i Kansas City antydde elementen att det kan vara ett slarvigt spel. Men det var värre än vad någon kunde ha föreställt sig. Cheferna vann 10-3 när regnet hällde ned, men alla som deltog i eller tittade på det här spelet skulle vilja ha tre timmars liv tillbaka. Trots vädret som tydligen skulle gynna markspelet, uppladdade laddare endast 44 meter på 18 bär. Efter att ha kommit ner till Kansas City 2 med 16 sekunder kvar, fortsatte laddarena att förlora sju meter, och Rivers sista pass till Danny Woodhead studsade av händerna och oskadligt ut ur baksidan av ändzonen. Det är en fantastisk framställning av hur San Diego årstid har gått.

Efter vecka 5 var Falconsna 5-0, med 90% chans att göra slutspelet. De har nu spelat 13 matcher, och har bara en enda vinst än de gjorde efter vecka 5. Deras nuvarande odds? Tre procent. Den senaste skämmen var en 38-0 drubbing i händerna på panterna. Atlanta fumbled fyra gånger, var outgained av nästan 200 meter, och deras varv per lek var knappt hälften av Panthers. Kommer in i veckan var det redan ett långt skott för Falcons att återvända till eftersäsongen. Men nu, börja bättre prepping för 2016.

För den andra raka veckan i rad vände Bears till Robbie Gould för att göra ett fältmål i slutet av reglering. Förra veckan var det att vinna det. Gould missade, och Chicago förlorade slutligen i övertid. Den här gången hade björnarna kommit på kanten av Goulds sortiment, en 50-yarder i regnet, med laget ner tre. Han missade det dåligt till vänster, vilket resulterade i en annan Bears-förlust. Gould sa efter förra veckans förlust att du som en kicker accepterar accoladerna när du vinner spelet, så du måste acceptera skulden när du förlorar den. Men han har haft en massa veckor.

Detroit gjorde på något sätt St. Louis, hade mer första nedgångar, hade bollen under en längre tid, hade färre omsättningar och fortfarande förlorade. Låter rätt.

Med en chans att ta första plats i AFC South tog Houston Texans fältet för ett primetime söndagskveldsspel, och … tog bara ett slag i en 27-6-förlust för patrioterna. New England plågade Brian Hoyer hela natten och sparkade honom fem gånger och tvingade Texanerna till bara 3,6 meter per spel. Houston fick bara sju första downs, och var en kombinerad 3-i-16 på tredje och fjärde down. Stram avslut Ryan Griffin hade två pass, där han tycktes fånga bollen, bara för att släppa den när han föll till gräset. De goda nyheterna för Texanerna? Coltsna förlorade också, så de är fortfarande bundna för första platsen. Vid 6-7. Du måste älska AFC South.

Fem roliga fakta från vecka 14

Adrian Peterson gjorde sin 100: e karriär-touchdown i veckan.

Karolins 38-poängsvinst binder sin största vinstmarginal i franchisehistoria.

Browns rusade för så många meter denna vecka som de passerade förra veckan.

Todd Gurley hade 14 våningar som rusade i veckan än han gjorde de tre senaste veckorna i kombination. Han behövde 27 färre bär det.

The Colts hade vunnit sina tidigare 16 matcher mot AFC South-motståndare innan de blev dirigerade av Jags.

Fem förutsägelser för vecka 15

Förra veckan: 2-3

Totalt: 29-38-3

Verkligen, det bästa rådet jag kan ge nu är att göra motsatsen till vad jag föreslår. Patrioterna och Seahawksna hade enkla vägvinster, men lag som jag trodde spelade lättare motståndare (Lions mot Rams, Niners mot Browns, och Cowboysna som åtminstone täcker mot ett skakigt Packers-lag) gick alla igenom. Bara går för att visa dig, det finns många dåliga lag i NFL.

Chicago +5 över MINNESOTA

Det här är en av de besvärliga spelzonerna, för hur ofta ser du verkligen ett spel som bestäms av fem poäng? Hur som helst har björnarna varit i en touchdown i nästan varje spel där Jay Cutler har spelat hela spelet, så jag bankar på dem som sticker runt här. De kommer säkert hitta ett sätt att blåsa det i slutändan, men allt de behöver göra är att förlora med färre än fem.

WASHINGTON PICK över Buffalo

Washington är 5-2 hemma. Det räcker för mig att ta dem hit, även om den sista gången vi såg dem hemma var den fula måndagskvällen mot cowboysna. Låt oss bara hoppas DeSean Jackson försöker inte springa bakåt 20 meter på en punkt tillbaka igen.

JACKSONVILLE -3 över Atlanta

Jag vet att jag inte överreager till ett spel, men den här linjen känns låg för ett Jacksonville-lag som, trots det oregelbundna, har spelat bra i ungefär en halv mil nu. Jag är inte säker Atlanta har offensiv eldkraft att hålla sig till dem.

Miami PICK över SAN DIEGO

När dessa två lag träffades förra året vann Miami 37-0. De kunde vinna 3-2 här för allt jag bryr mig om. Philip Rivers har inte blivit helt friska de senaste veckorna, och laddare har inte det varit frisk i två månader. Miami har fortfarande ett riktigt litet skott i slutspelet. Jag tror att de kan undvika eliminering i ytterligare en vecka.

NY ORLEANS -3 över Detroit

New Orleans + Hemma + Primetime = Fantastiskt.

Rekommenderad: