10 dollar för att kontakta John Lennon?

Video: 10 dollar för att kontakta John Lennon?

Video: 10 dollar för att kontakta John Lennon?
Video: SURPRISE Getaway for SAM's Birthday 🥳 | Toronto Hotel STAYCATION 🛎️ + Pizza Dinner Date 🍕 - YouTube 2023, November
10 dollar för att kontakta John Lennon?
10 dollar för att kontakta John Lennon?
Anonim
Image
Image

Kom ihåg den killen som dök upp på X faktorn hävdade ha tratt John Lennons spöke till en speciell magisk bandspelare?

Kom ihåg hur han fortsatte att dansa och sjunga med den spöklika Lennons röst? Kom ihåg hur du skrattade och skrattade - och då kände du dig lite skyldig att skratta för att du misstänkte att den stackars gamla mannen skulle komma hem direkt efteråt och ta sitt eget liv i en självmordsflod?

Väl. Han har inget på detta.

Planer pågår i en amerikansk pay-per-view-kanal för att visa en show med titeln John Lennons Ande som kommer att visa en massa galna psykiker som reser runt ett gäng Lennon-centrerade platser och försöker kontakta den avlidne popstjärnan. Och förhoppningsvis ge Lennon (CD skivor) en bra avkänning för att skriva så stor last av bollocks som Tänka.

Hela shebangen organiseras av en herr Paul Sharratt, chef för de snyggt titlade Starcast Productions. Han våfflor sålunda:

"Lennon var väldigt intresserad av den andliga världen … Vi skriver till Yoko och kontaktar vänner i veckan för att se om några personer som är associerade med Lennon skulle delta."

Men det är inte bara övervärderade döda Beatles som Sharratt och hans kompisar försöker komma i kontakt med. Den sista pay-per-view-seans specialen var en som påstod att kontakta Official Daglig post Bestest Most Special Lady som någonsin levt prinsessan Diana.

Bizarrely - och ganska smart deflecting kritiken att allt detta psykiska malarkey är en stor belastning av dumt kasta - Sharratt själv hävdar att han är något skeptisk när det gäller dessa frågor.

När han talade om Diana-programmet sa han:

"Jag måste säga att jag är skeptiker. Jag gick in i det mycket skeptiskt och Jag kom inte ut totalt troende, men det var bra för många människor som en hyllning till Diana."

Gud vet vad de olika psykikerna tänkte fråga den döda prinsessan. Fastän Hecklerspray kommer aldrig glömma Skräcken på den ödefulla dagen när drottningen av hjärtat lämnade oss evigt. Det leder fortfarande en riva till vårt öga.

Kom igen - en död kunglig och ingen skatteavdrag? Det är en tragedi och inget misstag.

Läs mer: Psykologi att försöka kontakta Lennon i tv-sändning - Yahoo!

[berättelse av C J Davies]

Rekommenderad: