100 Bugatti Chirons har redan beställts, Sight Unseen

Video: 100 Bugatti Chirons har redan beställts, Sight Unseen

Video: 100 Bugatti Chirons har redan beställts, Sight Unseen
Video: Swedish AFOLs [2] - Star Wars [with Subtitles] - YouTube 2023, Oktober
100 Bugatti Chirons har redan beställts, Sight Unseen
100 Bugatti Chirons har redan beställts, Sight Unseen
Anonim

Skulle du släppa 200 tusen dollar på en ny bil utan att ens se en bild av den? Minst 100 personer har gjort exakt det, och den galna delen är, de vet inte ens hur mycket mer de måste betala! Dessa människor har reserverat en av de helt nya Bugatti Chirons, som ersätter carmakerens populära Veyron-linje.

Bugatti Chiron kommer officiellt att presenteras vid Genèves Motor Show i mars 2016 och inga officiella bilder på lyxbilen har släppts. Trots det faktum att ingen har kunnat se eller köra den här bilen, kommer förbeställningar redan in. Medan det exakta priset på Chiron inte har meddelats har de tidiga uppskattningarna någonstans i närheten av 2,4 miljoner dollar. En deposition på 200 tusen dollar krävs för att reservera den här bilen, vilket sannolikt kommer att vara värd för hype.

Harold Cunningham / Getty Images
Harold Cunningham / Getty Images

Bugatti Veyron höll titeln på den snabbaste produktionsbilen i världen och Super Sport-versionen har en toppfart på mer än 260 miles i timmen, med en super imponerande 1200 hästkrafter. Chironen sägs vara ännu snabbare och kraftfullare, så se upp. Hittills har spionbilder visat att Chiron har en liknande form som Veyron, men förbättringar inkluderar en skarpare kilformad framkant och tunnare strålkastare. Bilen testas på "flera kontinenter" under olika klimat och vägförhållanden.

Chiron är uppkallad efter den legendariska Bugatti-bilföraren Louis Chiron, som tävlade 1920 och 1930-talet. Uppskattningar ger Chiron en topphastighet på 288 mph och kan gå från 0 till 60 mph på bara 2,5 sekunder. Den kommer att ha samma 8,0-liters fyrhjulsdrivna W-16-motor som Veyron, men kommer att innefatta direktinsprutning och ökat boosttryck och kunna ha 1500 hästkrafter.

Keystone / Getty Images)
Keystone / Getty Images)

VD för Bugatti Automobiles S.A.S. har sagt detta om den nya modellen:

"Utvecklingsbrevet för Chiron kan sammanfattas i en mening och är förmodligen det kortaste i bilens historia: Vi vill göra bäst beteende bättre. Chiron kommer att ställa nya standarder i alla avseenden. Vi fortsätter att producera världens mest kraftfulla, snabbaste, mest lyxiga och mest exklusiva super sportbil. Detta är Bugattis och våra kunders påstående."

Rekommenderad: