11 Mind-Blowing Stats om de rikaste människorna i Amerika

Video: 11 Mind-Blowing Stats om de rikaste människorna i Amerika

Video: 11 Mind-Blowing Stats om de rikaste människorna i Amerika
Video: On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past? - YouTube 2023, Oktober
11 Mind-Blowing Stats om de rikaste människorna i Amerika
11 Mind-Blowing Stats om de rikaste människorna i Amerika
Anonim

Det är ingen hemlighet att vi är fascinerad av rika människor, här på Celebrity Net Worth. Medan vi strävar efter att vara som dem, blir vi också ofta förvånad över några av de lyx som de har och det inflytande som deras rikedom ger dem. Vi har sammanställt en del statistik om de rikaste människorna i Amerika (och några som gäller för miljardärer världen över) som är ganska känsliga. Det är inte svårt att förstå att miljardärer är rika, men vissa av dessa statistik är bara svårt att förstå!

De 20 rikaste människorna i Amerika Vs. 152 miljoner människor

De 20 rikaste amerikanerna har en kombinerad nettoförmögenhet som är mer än den nedersta tjänande hälften av amerikanerna kombinerad. Det är 20 personer som äger mer än 152 miljoner människor i 57 miljoner hushåll.

De rikaste 100 amerikanerna vs alla afroamerikaner i USA

Åh ja, de 100 rikaste amerikanerna har lika mycket rikedom som hela amerikanska amerikanska befolkningen. Endast två av Forbes 400 är afroamerikan: Oprah Winfrey och Robert L Johnson.

Scott Barbour / Getty Images
Scott Barbour / Getty Images

De rikaste 186 amerikanerna vs Latinos i USA

De 186 rikaste amerikanerna har lika mycket rikedom som den kombinerade förmögenheten hos hela den latinamerikanska befolkningen i Amerika. Bara fem medlemmar av Forbes 400 är latinska: Jorge Perez, Arturo Moreno och tre medlemmar av Santo Domingo-familjen.

Den förvirrade kombinerade nettovärdet för Forbes 400

Forbes 400 har en sammanlagd nettovärde på 2,34 triljoen dollar - mer än den för 61% av USA: s nedre del, vilket är en förbluffande 194 miljoner människor.

Den genomsnittliga nettovärdet för en amerikansk familj

Den genomsnittliga amerikanska familjens nettovärde är 81 000 dollar. Medlemmarna av Forbes 400 kunde i grund och botten köpa och sälja 36 miljoner av dessa typiska amerikanska familjer. För perspektivet är det samma antal hushåll i USA som har katter som husdjur.

Den genomsnittliga amerikanska miljonären

Om vi skulle placera ett värde på den genomsnittliga miljardärens nettovärde skulle det vara 3 miljarder dollar.

Amerika Dominans

USA är hemma för mer miljardärer än någon annan nation, med 536.

Billionaires Love Their Real Estate

Billionaires genomsnitt 160 miljoner dollar värd fastighet per person. De har vanligtvis fyra egenskaper.

Övriga miljarder tillgångar

Billionaires äger också ofta ett sportlag, rashäst, yachter, flygplan och konst. Åh, och också, alla av dem kostar allt mer än ditt hus.

Miljarder och Ivy League

Medan miljonärer har gått till många olika universitet, är Ivy League toppen bland dem med de mest som har gått till Harvard, Yale och University of Pennsylvania.

För varje tre miljoner människor på jorden finns det en enda miljonär

En tjej kan drömma, eller hur? Åh vänta, det är inte den stat det här refererar till på världsområdet, det finns en miljardär för var tredje miljon. Men fortfarande kan en tjej drömma!

Rekommenderad: