8 Sannolikt (och dyrt!) Saker Celebs har köpt

Video: 8 Sannolikt (och dyrt!) Saker Celebs har köpt

Video: 8 Sannolikt (och dyrt!) Saker Celebs har köpt
Video: Störig granne - YouTube 2023, Oktober
8 Sannolikt (och dyrt!) Saker Celebs har köpt
8 Sannolikt (och dyrt!) Saker Celebs har köpt
Anonim

Det finns ett uttryck, "mer pengar än förnuft", och det verkar vara sant för dessa 8 kändisinköp. Har du någonsin spenderat sex figurer på ett klädesplagg? Skulle du? Har du någonsin velat äga din egen stad? Det är några av de galna sakerna som har gjort denna lista. Låt oss möta det, när du har massor av pengar kan du göra vad du vill med det, inklusive att köpa allt ditt hjärta önskar, även om vad ditt hjärta önskar är en solid guld privat jet. Den här listan över de 8 mest galna sakerna kändisar har köpt kommer att göra ditt huvud snurrar.

Bono

En $ 1,700 flygbiljett för en hatt

En gång i tiden gick U2 främre mannen Bono på semester och glömde att packa sin hatt när han lämnade. Inte nöjd med att bara släppa det och köpa en ny; han tog extrema åtgärder för att säkerställa att hans favorithatt returnerades till honom. Han skickade ett plan för att hatten flög tillbaka till honom. Förresten flög hatten första klassen.

Lady Gaga

$ 50,000 på en Ghost Monitor

Vem skulle annars spendera så mycket på en spökmonitor? Lady Gaga är övertygad om att hon är hemsökt av ett spök som heter Ryan. För att försöka bevisa det, tappade hon $ 50,000 på en magnetfältläsare. Denna enhet ska kunna upptäcka närvaron av spöken och spritdrycker. Gaga är också mycket vidskeplig. Hon anställer spökjägare för att kolla in hotellrum innan hon sover i dem.

Jason Kempin / Getty Images
Jason Kempin / Getty Images

Nicolas Cage

$ 1.000.000 Comic Book Collection

Med tanke på allt vi vet om hur excentrisk Nicolas Cage är, borde det inte vara en överraskning att det faktum att han spenderade så mycket på en serietidningssamling. Cage köpte Stålman comic book samling för $ 1 miljon och sedan vände sig om och sålde den för $ 2,1 miljoner. Samlingen innehöll den eftertraktade nummer 1-utgåvan av Action Comics. I den frågan, Stålman presenteras för läsare.

Celine Dion

$ 2.000.000 luftfuktare

Nu känner vi hemligheten till Celine Dions obelagda, felfria hud! Det måste vara $ 2 miljoner luftfuktaren hon äger! Dion bor i Las Vegas och hävdar att ökenluften är för hård på hennes hud. Jag satsar dock att det finns luftfuktare där ute för 200 dollar som skulle göra lika bra jobb.

Mike Tyson

$ 2.000.000 badkar

Mike Tyson måste verkligen tycka om hans bubbelbad. Lådorna sänkte $ 2.000.000 i ett badkar. Åh, du läste det rätt. Han köpte det som säkert måste vara ett av de dyraste badkaren i historien, 2004, samma år som han lämnade för konkurs. Tillfällighet?

Kim Basinger

$ 20.000.000 Town

Det säger något om den typ av person som Kim Basinger är, att hon skulle gå ut och 20 miljoner dollar på en stad. Du kan leva för resten av ditt liv av pengarna. Basinger betalade 20 miljoner dollar kontant för att köpa Braselton, Georgia. Staden sträcker sig över 12,4 kvadratkilometer, och dess befolkning har stigit från 500, när hon köpte den 1989, till över 7.500 idag.

Beyoncé

$ 100.000 Leggings

Beyoncé spenderade 100 000 dollar på ett förhärligt par tights. Digest det för ett ögonblick. Den leggings utformades för att göra hennes berömda rumpa ser ännu mer bootylicious. Benen var guld och skimrande medan Beyoncé dansade och skakade på spåret på scenen.

Scott Olson / Getty Images
Scott Olson / Getty Images

Donald Trump

$ 100 miljoner + för en privat jet

Donald Trump är inte exakt känd för sin goda smak. Inte heller är han någon som du anser vara subtil. Ändå är det fortfarande chockerande på hur lång tid han ska gå - och prislapparna han betalar - att vara så väldigt klibbig. GOP-kandidaten för USA: s president betalade mer än 100 miljoner dollar för en privat jet utspädd i guld överallt. Han köpte jet från Microsoft grundare Paul Allen och sedan sätta Trump touch på den. Interiören badades i guld. Jag kan inte föreställa mig att denna jet skulle hålla mycket av sitt värde på återförsäljningsmarknaden.

Rekommenderad: