En kort historia av Celebrity Big Brother

Video: En kort historia av Celebrity Big Brother

Video: En kort historia av Celebrity Big Brother
Video: Our Beginnings | Wood-Mizer - YouTube 2023, November
En kort historia av Celebrity Big Brother
En kort historia av Celebrity Big Brother
Anonim
Image
Image

Den nya serien av Kändis storebror ligger precis runt hörnet. Detta uppskattar oss alla för att a) det är en annan TV-serie att satsa på, och b) vi är överdrivna att det fortfarande finns personligheter som vill ha sina karriärer inskränkta av den brittiska allmänheten.

Du är så upphetsad som vi handlar om Kändis storebror, Erkänn. Och därför har vi bara byggt upp en potthistoria av alla höjdpunkter, lowlights och exakt konstiga gåvor på Kändis storebror dåtid…

Vi är uppriktigt slagna dumma av de typer av "kändisar" som får sätta in i Kändis storebror hus. Producenterna verkar ta det mest bräckliga av lådor från våra TV-slots och ram dem till ett hus fyllt med andra bräckliga huvudkroppar. Saken är att vi aldrig får reda på hur mentala de är tills de faktiskt går in i huset. Och allt började med Kändis storebror 1.

Kändis storebror 1 appellerade till vår känsla av nyfikenhet. Vi - som resten av allmänheten - tittade på dessa kändisar i vördnad, be att Jack Dee skulle smacka Eubank i ansiktet; undrar om Claire Sweeney skulle gräva äpplepjäsens bild och lampa Anthea Svarvare snarare än att bara göra smarta anmärkningar; och tittade med nöjen Visning av "macho" sätta på den bloke som brukade vara i en boyband.

Jack Dee försökte fly - två gånger! Han kom fram till den övergripande vinnaren och tittade fram till att ha en pojke när han kom hem. Men det varaktiga ögonblicket av Kändis storebror 1 måste vara Vanessa Feltz slår ut som en tio år gammal när hon röstades ut.

Tungt redigerad För anbudsgivaren bröt Vanessa ner varje gång hon nominerades för vräkning. Jack sägs ha sagt till henne att hon var svår företag "och att" bli verklig ". När handlingen äntligen hände - enligt backstage rapporter - hon vred. I stället för att gå in i dagbokslokalen och sade "Jo, det är jag på väg hem, då" hon satt där inne i tre hela timmar, stönande och gråtande om hur orättvist det var.

n

n

I CBB2 har jag upptäckt några chockerande bakom kulisserna. En doktor var nput på stand-by i händelse av frikoppling Les Dennis sprickas upp och också för att rädda hans liv tror jag att Anne Diamond erkände att hon ville n'mordera honom. Jag förstår inte varför det hölls från allmänheten, Amanda Holden måste inte känna sig så. Mark Owen verkar tro att den enda anledningen till att han är, är att han är gammal kompisar med Robbie Williams. Inte säker på att det hade något att göra med det. Jag skulle säga att det var mer att göra med Mark Owen vara den enda nitten i huset med en rimlig personlighet. Jag tycker om Anne Diamond, och misstänker att hon har en roll som allas mamma, jag känner inte mig själv för att jag inte tittade på nit. Att behöva titta på Goldie satte mig rätt.

n

n

CBB3. Jag tror att nchannel fyra skrapade celeb barrell för den här delen. John McCririck, Germaine NGreer, Bez, Jeremy Edwards (Rachel Stevens ex), Lisa L'Anson, Kenzie (vem?), NBrigitte och Caprice (har hon inte bara gjort för att köra bil?) 500 000 £ i avgifter mellan dem. David Icke och nSam "får dina tuttar ut för pojkarnas Fox ryktes men aldrig gjort betyget. Jag är säker på att de är hjärtbristna. Efter Sams prestation på brittiska priserna fick jag ndoubt Channel Four tillit till hennes live-tv-färdigheter. Efter att ha läst kommentarerna från Housemates i CBB3 var det förmodligen de mest onda och otäcka av de tre. nNär Jackie Stallone kom in i ekvationen Brigitte gick naturligtvis galen, med att ha fördjupat Sly för att komma undan plastmaskeren. Ingen av nhousematen var mycket nöjd med den här nya upplagan, Jeremy var uppenbarad att han skulle vakna upp och se Jackie stå över honom. Inte en mental bild som jag vill dela, men min favorit kommentar kommer Lisa l'Anson. "Först John, nu bruden nof Frankenstein." Bez blev den övergripande vinnaren och såg fram emot att ha en ntoke när han kom hem. Bra gammal Bez.”, 1] );

//–>

I Kändis storebror 2, det rapporterades att en läkare var sätta på standby i fall perma-farting Les Dennis faktiskt knäckt upp. Dokumentet kan också ha varit där just i fall Anne Diamond gjorde bra på sitt löfte till "Mörda honom". Mark Owen verkar tro att den enda anledningen till att han vann Kändis storebror 2 beror på att han är gammal kompisar med Robbie Williams, men det kan ha varit mer att göra med att han var den enda i huset med en rimlig personlighet.

Celebrity Big Brother 3 började med ljudet av kändisfatets botten som skrapas. John McCririck, Germaine Greer, Bez, Jeremy Edwards, Lisa L'Anson, Kenzie, Brigitte Nielsen och Nyck prytt vår skärm. har nettat en brutto £ 500.000 i avgifter mellan dem. David Icke och Sam, få dina tuttar ute för pojkar flickans räv var ryktet deltagare men aldrig gjort betyget. Efter Sams prestation på Brit Awards är det tveksamt att Channel Four litade på hennes live-tv-färdigheter.

Celebrity Big Brother 3 var förmodligen den mest onda och otäcka av showen. När Jackie Stallone gick in i ekvationen, blev Brigitte naturligtvis galen. Skjul skild Slug att komma ifrån plastmaskeren. Ingen av housemates var mycket nöjda med det här nya tillägget - Jeremy var särskilt bekymrad över att han hade vakna upp och se Jackie stå över honom. Säsongens citat kom från Lisa l'Anson. "Först John, nu bruden av Frankenstein." Bez blev den övergripande vinnaren och såg fram emot att ha a toke när han kom hem. Bra gammal Bez.

n

n

Så vi kommer till nCBB4. Årets line up inkluderar Pojke George, Anna Nicole Smith och några andra hårda kändisar. Allt som finns kvar för dem är Big Brother-huset eller ett jobb i en Burger Bar. Erbjudet ett löfte om en karriäruppståndelse (Mark Owen är tillbaka med Take That - tack nBig Brother!) Dessa kändisar kommer att huddle i bubbelpoolen och prata nbollocks hoppas att deras redan tainted status kommer att lyftas upp på en högre nplain och få sina muggskott in i en söndagskorg. Pojke George behöver bara flyga hem till New York och bli arresterad igen, han behöver verkligen inte sätta oss, eller själv, genom CBB4s indignitet. Det har också kommit fram till att Childline nchampion Esther Rantzen är att anmäla sig till årets tävling.

n

n

Ritningen av nBig Brother House är vår obestridliga törst att se människor i udda situationer och när de hanterar dem. Men istället för att det är ett socialt experiment som kan ge oss ledtrådar och mer förståelse för vem vi är, är det en portal till ntacky men lycka till dem. Om jag gjorde så mycket pengar skulle jag göra tack i en nheartbeat! Vad jag kommer att försvara är de välgörenheter och goda orsaker som tjänar från de Celebrity Big Brother-tävlingarna. 15p från varje telefonröst går till en nworthwihile orsak, och nej, det är inte "Save Vanessa from herself" -fonden. Nihomeless och barnens välgörenhetsorganisationer har gynnats av den allmänna kärleken till den nästkommande verklighetsutställningen så att jag säger, fortsätt ringa. Kanske kan några av kändisarna från årets upplägg donera några av sina avgifter till en välgörenhet? Eller frågar du för mycket?

n

“,1] );

//–>

Så vi kommer till Celebrity Big Brother 4. Årets line-up är ryktet att inkludera Pojke George, Anna Nicole Smith och några andra hårda kändisar. Jo det var det heller Kändis storebror eller ett jobb i en burgerbar. erbjuds Löfte om en karriäruppståndelse (Mark Owen är tillbaka med Ta det - tack Storebror!) Dessa kändisar kommer att huddle tillsammans i badtunnan pratar bollocks och hoppas att deras redan tainted status kommer att lyftas på en högre vanligt och få sina muggskott till en söndagsklänning.

n

Mina förutsägelser för 2007 Big Brother Celebrity line up inkluderar Brian Harvey, ex E17 front nman och självbekände hastighetsstöt, Gary Barlow, eftersom Take That-turnén gick upp när Williams inte kom upp som alla väntade honom, Andy nMcNabb, för att visa upp sina mindre än diskreta SAS färdigheter och fly, överleva i loftet på tandkräm och snot, Jeffery Archer (han gillar förlossningen) och Geri Halliwell bara för att lägga till den lilla extra tack. Och precis när du trodde att nit inte kunde bli värre, kommer mysteries gäst att vara Saskia (BB6) som talar om nher love life och personliga framträdanden i Nuts magazine eller David Dickinson försöker lösa sig från djungeln nnightmare.

n

n

Ha en stor nKristaller och kom ihåg, Big Brother tittar på ny !!!!

Rekommenderad: