Ace Ventura 3 Kommer att förstöra din dag

Video: Ace Ventura 3 Kommer att förstöra din dag

Video: Ace Ventura 3 Kommer att förstöra din dag
Video: 7 THINGS YOU DIDN'T KNOW about EMIRATES CREW - (Mexican edition) - YouTube 2023, November
Ace Ventura 3 Kommer att förstöra din dag
Ace Ventura 3 Kommer att förstöra din dag
Anonim
Image
Image

Om det finns en sak vi älskar här på hecklerspray, är det uppföljare av Jim Carrey-filmer som inte innehåller Jim Carrey alls. Många är den tid vi har snuggled ner för att titta på Dumb And Dumberer eller Maskens son.

Det är självklart inte sant - som de flesta av oss såg vi hellre toppen av huvudet och gick trampolinerande tills våra hjärnor slog ut alla våra ansikten än titta på en Jim Carrey-mindre uppföljare till en Jim Carrey-film. Det är inte meningen, det är solid guldfakta. Så det är med en blandning av ilska, förvirring och barns rädsla för att vi kan meddela att Morgan Creek planerar att göra en Jim Carrey-mindre Ace Ventura 3.

Låt oss möta det, det finns inte många sätt att du kan göra en film värre än Ace Ventura: Pet Detective. Självfallet fanns det Ace Ventura 2, som säkert gick ut på toppen av originalet i de dåliga insatserna, men Morgan Creeks goda människor bestämde sig för att det inte var tillräckligt - du kan trots allt inte göra en riktigt dålig uppföljare om du inte inser att originalet var inget mer än en pappers-tunn stjärnafordon och bestämmer sig för att dike stjärnan. Och så är det Ace Ventura 3 kom att vara.

Även om Jim Carrey bestämde sig för att återvända från sitt nuvarande jobb - växla mellan att göra konsthusfilmer som är hyllade och ingen klockar och gör stora budgetklappskompisar som inte är hyllade och ingen klockar - att bli Ace Ventura igen, Ace Ventura 3 skulle vara en film som världen inte behöver. Och eftersom vi vet att Jim Carrey inte har något att göra med filmen, Ace Ventura 3 kommer att bli en film som världen inte gör vilja. Men här är fakta, hur som helst, från Reuters:

[Morgan Creek] har anställt Jeff Sank och bröder Jason och Justin Heimberg för att skriva en tredje del av hitfranchisen "Ace Ventura". De två tidigare "Ventura" komedierna - 1994: s "Ace Ventura: Pet Detective" och följande år "Ace Ventura: When Nature Calls" - belönade mer än 180 miljoner dollar hemma och hjälpte till att etablera Jim Carrey som en av de högsta betalda komedi aktörerna i Hollywood. Det senaste husdjursprojektet förväntas koncentrera sig på den excentriska detektivens son, som går in i sin fars skor för att ta över familjeföretaget.

Åh bra, så Ace Ventura 3 kommer att handla om äventyren till Jim Carrys skrämmande son. Vi kan bara hoppas det Ace Ventura 3 lyckas leva upp till alla andra kritiskt belönade Son av… filmer som har gjorts, som Son of Kong, Son Of Tarzan, Son Of Robin Hood, Son Of The Blob och Jävel. Ändå, trots att Ace Ventura 3 kommer säkert att misslyckas, vi kan åtminstone vara säkra på att om den som är plockad för att spela Ace Ventura, blir för överhettad och uttorkad, kommer han att få ett skämtbrev skickat till honom från en Morgan Creek bigwig.

Läs mer:

Morgan Creek spårar ner Ventura - Reuters

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: