Amerikansk idol: ingen är mycket bra

Video: Amerikansk idol: ingen är mycket bra

Video: Amerikansk idol: ingen är mycket bra
Video: Real Doctor Reacts to GREY'S ANATOMY #4 | Medical Drama Review 2023, Oktober
Amerikansk idol: ingen är mycket bra
Amerikansk idol: ingen är mycket bra
Anonim
Image
Image

Det är dags att sluta röra runt. amerikansk idol är nere till sina sista 24 deltagare - och en kommer snart att bli en stjärna.

Förmodligen. Citera inte på det. Ett annat scenario är det amerikansk idol kommer att spendera de närmaste tre månaderna, försöker sitt hårdaste att övertyga världen om att minst en medioker wailer är en superstjärna, och då kommer vi alla att glömma dem fem minuter efter finalen eftersom deras vinnande singel låter som en jingle från en rakningskrämsannons från 1986.

Bedömning av denna veckas amerikansk idol, den senare ser mest sannolikt ut. Av de 24 återstående deltagarna är det rättvist att säga att kalla någon av dem genomsnittet skulle vara en hemsk överdrivning. Det kommer att bli en lång tre månader.

Detta är en avgörande årstid för amerikansk idol. Endast upptäckten av en äkta stjärna kan garantera dess överlevnad. Om en dud blir crowned som vinnare då kombinerad med Simon CowellAvgång och tävling från hans nya amerikanska X faktorn, det kan räcka för att synka showen för gott. Vad man behöver göra är att hitta en annan internationell stjärna som Kelly Clarkson eller i värsta fall en annan fet kvinna som ska sparkas av för tidigt men sedan gå och vinna och Oscar. Om amerikansk idol misslyckas med att göra det, kommer det att göras för.

Vilket är synd eftersom, om den här veckan är amerikansk idol är något att gå med, de återstående 24 deltagarna har inte ett skrot av stjärnkvalitet mellan dem. Det finns inte en Clarkson eller a Hudson bland dem. Det finns inte ens en Studdard. Det finns inte ens en Adam Lambert figur, vem ska dela tittare mellan de som gillar tubby, vampyrisk utseende Liza Minnelli hyllning handling och de som är förnuftiga. Istället ser det ut som om vi bara har en dollop karismafri pasta efter en annan. Även MTV håller med om - se:

Efter ett antal ojämna, förglömliga framträdanden av damerna tisdagskväll började det känna sig som Simon Cowells förutsägelse att en kvinna skulle vinna årets "American Idol" var lite för tidigt. Och då tog männen scenen onsdagskvällen. Från dåliga sångval till skakiga sånger och tydliga nerver, en efter en, blev killarna hamrade av domarna.

Det är dock inte alla dåliga nyheter. En chap som heter Casey James utpekades för beröm. Oavsett om det är för att han är en genuint begåvad sångare, eller för att han är en djurälskande ex-con med en obnoxious disposition för att ta bort sin skjorta i offentliga kvarlevor att ses. Om du inte kan komma ihåg vem Casey James var, var han den som såg ut Owen Wilson efter en botched könsjustering procedur. Han var den som såg ut som en värmekrypd Barbie docka. Han var den som du absolut inte ska göra en Google Image-sökning efter med SafeSearch avstängd. Allvarligt menar vi den sista.

Men sätter all vår tro på en man som ser ut som en insomniac Henry från Grannar i de senare etapperna av en hungerstrejk kan inte vara ett gott tecken. Om de första föreställningarna av den slutliga 24 var någon indikation, den största stjärnan av amerikansk idol hittills i år har det varit Victoria Beckham. Ord kan inte beskriva vilken djup besvikelse det är.

Rekommenderad: