American Idol: Någon Ill Girl Gets Better And Sings A Song

Video: American Idol: Någon Ill Girl Gets Better And Sings A Song

Video: American Idol: Någon Ill Girl Gets Better And Sings A Song
Video: Jonathan och Martin lurar brallorna av juryn i Idol 2009 - Idol Sverige (TV4) 2023, Oktober
American Idol: Någon Ill Girl Gets Better And Sings A Song
American Idol: Någon Ill Girl Gets Better And Sings A Song
Anonim
Image
Image

Det blir tydligt att årets år amerikansk idol behöver då en tävlande med stjärnkvalitet.

För mycket att begära? OK - då i alla fall det här året amerikansk idol behöver sällan en tävlande som åtminstone ger en indikation på att de har hört den sång som de utför hela vägen åtminstone en gång innan de går på scen. Eller en tävlande som inte är så överväldigande hemskt i allt som deras föreställningar inte drunknar ut genom ljudet av alla på planeten samtidigt som de slår sina pannor i förtvivlan.

Men den tävlande kan ha hittats i Crystal Bowersox, en tjej som sjöng en sång som för första gången denna säsong - folk hatade inte så illa att de omedelbart började fantasera om att bränna henne levande så snart hon öppnade sin mun. Så hon ska vinna, vi gissar.

Crystal Bowersox. Kom ihåg det namnet. Kom ihåg det eftersom hon är tjejen som verkar mest trolig att vinna amerikansk idol just nu. Och också för att det är bundet till att vara en professionell porrstjärna med det namnet runt någonstans. Men främst den vinnande amerikansk idol sak.

Det finns två anledningar till att Crystal Bowersox har framträtt som favorit att vinna amerikansk idol. Det första är att hon redan har förlovat det mänskliga intresset - hon rusades till sjukhus på tisdag och producenterna meddelade att hon skulle sparkas av showen om hon inte var tillräckligt bra för att utföra igår kväll. Och den andra anledningen är att förra veckans amerikansk idol var så hamfisted och deprimerande att om någon lyckades ens träffa en singel under sin sång i veckan, skulle de sluta bli kallade otroliga av domarna, bara för att hålla showens rykte flytande.

Och det är mer eller mindre vad Crystal Bowersox gjorde igår kväll. Mer eller mindre. MTV rapporter:

Visar inga tecken på sjukdom, hon tog den till kyrkan och kom ut som en indie-rock Janis Joplin över ett Hammond-organ och hennes försiktigt strängade akustisk gitarr. Vad som var syndigt visade hon inte på scenen, eftersom Bowersox spände kraftigt sången och såg säker och stark. Simon berömde henne … kallar hennes vokal "otroligt".

Se? Så kanske Crystal Bowersox hjälper amerikansk idol vänd ett hörn och hjälp de andra tävlandena att höja sitt spel nästa vecka. Låt oss hoppas det, för utsikten att sitta genom en annan onödigt lång episod full av låtar av Creedance Clearwater Revival och Sixpence None The Richer och Bekännelse och Miley Cyrus och Corinne Bailey Rae är dåligt nog som det är - det vore trevligt att veta att några av dem faktiskt kommer att utföras i tune nästa vecka.

Och även om det inte händer, verkar det ganska säkert att vi i Crystal Bowersox har hittat en ny Kelly Clarkson. Eftersom du vet, hon är ganska fet och grejer. Vad?

Rekommenderad: