Amerikaner fortfarande rädd för att se en naken rumpa

Amerikaner fortfarande rädd för att se en naken rumpa
Amerikaner fortfarande rädd för att se en naken rumpa
Anonim
Image
Image

Människokroppen är en strålande sak - förutom att vi kan göra stora saker som att gå, äta och andas, kan olika delar av vår kropp också användas för omogna roliga.

Ta botten till exempel. Det finns massor av alternativa ord för denna köttbit. Ass, röv, bitty, bakom, byte och luffare är bara några av de lysande sätten att beskriva det. Ibland måste du komma till rätta med din egen botten medan du tar en dusch på morgonen. Där ser du dig själv i all din hemliga ära. Så det är inte som att du skulle vara chockad att se en bild av en röv på TV, är det? Tydligen.

NYPD Blue nyligen visade ett avsnitt som avbildade en kvinnlig röv. Inte ett problem du skulle tro. Jo det är, och det kan finnas en del straff för nätverket ABC.

Amerika är en härlig nation. Det är främst för att berätta för resten av världen hur man ska leva sina liv, en global ledare för att bekämpa kriget mot terror, det kommer inte att låta andra länder utveckla nukleära missiler och det har en ledare som inte kommer att skriva ett papper att skära onda gaser som släpper ut i atmosfären vilket följaktligen ser att världen intryckt.

Med alla dessa allvarliga problem på gång skulle du ha trott att Amerika skulle vara ganska liberal till mindre allvarliga frågor. Självklart kan inte något som potentiellt kan vända ett barns oskuld till en könskärande galning efter att ha sett lite kött.

Även om man säger det, Jamie Lynn Spears är förmodligen det perfekta exemplet på hur en bit av nakenhet kan påverka tjejer i att begå handlingar av underårssjuka med blockes som borde veta bättre.

Det är inte första gången Amerika slog till slut efter att ha sett lite kött. Vem kan glömma Janet Jackson Kommer hennes bröstkuddar ut på Super Bowl? Det är en syn som ingen verkligen vill se. Vi har haft sådana problem förut, oavsett om poliserna inte skulle ta vår historia om våra byxor faller av misstag i en bandklubb på allvar. Vad vet de?

Så, vad exkluderade precis flera amerikanska tittare och tvingade dem att kasta sina egna ögon ut? Efter en upprepning av NYPD Blue från 2003 visades, rapporterar BBC att "flera närbilder" av en kvinnas skinkor sänts före den amerikanska vattnet. Oooh, flera möten som visar något som både män och kvinnor har. Kan det bli mer offensivt? Tydligen:

"Scenen i polisdrama visar en pojke som överraskar en naken kvinna när hon är redo att ta en dusch. FCC sa att det fick flera klagomål om sekvensen, vilket också visade en av kvinnans bröst."

Hmm, vi kunde se varför detta kan orsaka några problem - men om rapporter ska tros blev en varning utfärdad innan utställningarna gick ut:

"En talesman från ABC sa att programmet sändes med föräldravarningar och att" den realistiska karaktären hos NYPD Blue's storylines var känd för tittande allmänheten ".

Vi kan tro det. När var senast polisen busted en spricka och låt beboarna klä sig ordentligt innan de skickades i centrum? Aldrig, då är det då. Men eftersom det verkar som de flesta amerikaner vill bo i ett sagolikt land som är inslaget i glittrande bomull, kommer en böter på 1,4 miljoner dollar att införas på nätverket som sänder ut scenen.

Men det slutar inte där. Böterna kommer att placeras på alla 52 stationer som visade episoden. Det går bara för att visa att det inte finns något så ont som åsnor. Vilket slags gör hiphop-videon värre än Hitler. Vi tror.

Läs mer:

USA-nätverket står inför $ 1m nakenhet bra - BBC

Rekommenderad: