Amy Winehouse vinner Mobo, så sjunger Rubbishly - Video

Amy Winehouse vinner Mobo, så sjunger Rubbishly - Video
Amy Winehouse vinner Mobo, så sjunger Rubbishly - Video
Anonim
Image
Image

Mobo-utmärkelserna ägde rum igår kväll, och vad skulle en musikutmärkelse visa firar musik av svart ursprung vara utan en mager narkomanisk missbrukad judisk kvinna som sjunger ur tiden och stirrar i mittdistans?

Det var rätt, igår kväll var Mobos handlade om Amy Winehouse. Inte bara gjorde Amy Winehouse den bästa brittiska kvinnliga mobilen - slog andra tuffa stadssångare som, um, Joss Stone och Jamelia från Toni & Guy-annonserna i processen - men hon fick också göra ett par siffror också. Men där Amy Winehouses prestation vid den senaste kvicksilverprisutdelningen hävdades av alla att ha varit "elektrifierande" var Amys slarviga Mobos prestanda mycket lite annorlunda, eftersom folk började tugga genom kraftkablar under det i hopp om att de skulle vara de som fick elektrifieras. Vi har en video av det och allt.

Men hej, tack och lov Amy Winehouse var inte så bra på Mobos - annars hade vi haft att prata om Mobos värd Lurvig istället. Det här sättet är bäst.

Amy Winehouse har haft hennes upp och ner i det senaste, även om de för det mesta är farmaceutiska ups och downs orsakade genom att växla stora mängder ecstasy med en mängd heroin tills hon kollapsar och behöver sin mage pumpad. Men så långt som hennes personliga liv går, gör Amy Winehouse lika bra som man kan förvänta sig för någon vars "hobbies CV-avsnitt innehåller" bail out of rehab "och" har gory razorblade kämpar med min man när han fångar mig att göra droger med horor. Men oavsett hur dåliga saker kommer, kommer Amy Winehouse alltid att ha sin musik och trots att hennes svärförnämns desperata grunder fortsätter människor att ge Amy Winehouse utmärkelser för det.

Även om Amy Winehouse förlorade sig vid kvicksilverpriset till Klaxons, vann hon alla typer av Brit-priser i år, och nu kan hon lägga till en Mobo till henne också. Även om de flesta åren ser Mobo-utmärkelserna, får de hånas för att förlita sig på amerikanska talanger - amerikansk talang som alltid har bättre saker att göra än att dyka upp på en medellande brittisk utmärkelseshow, till den punkt där förra årets Mobo-höjdpunkt var Beyonce att booed för inte att vara där - i år fick Mobos att fira en hemmastad talent för en gång. Och Ne-Yo. Och Rihanna. Och 50 Cent om han hade blivit uppenbarad som han skulle.

Och det var tydligt för kvällens Mobo-priser när Amy Winehouse vann bästa UK Female Award och fortsatte att visa världen exakt varför hon förmodligen inte förtjänat det när hon kom upp för en sångsång lite senare. thelondonpaper rapporter:

Oroliga sångerska Amy Winehouse hyllade ikväll med två toppmusikpriser - men gav sedan grist till hennes kritikerns kvarn genom att ge en tydligt bristande prestanda …. Vid ikvällens Mobo-priser sjöng konstnären en distraherad, out-of-time-återgivning av hennes träffar Mig och Mr Jones och Tears Dry On Their Own. Det var långt ifrån den elektrifierande prestationen som bihive-stjärnan gav vid Mercury Awards tidigare i månaden. När hon presenterades med Award for Best Female, mumlade hon en halvhjärtad: "Tack - hej," innan du skickar mikrofonen tillbaka till prispresentanten.

Åh, ta då en titt på Amy Winehouse i går kvällens Mobos …

Medan det verkar som ett spännande försök till awfulness från alla inblandade - från Amy Winehouse sjunger i stil med en katt som hänger upp en furball storleken på en dubbeldäckare till BBCs vackert misslyckade ljuddämpning strax efter ordet "fuckery" - Det sorgliga faktum i saken är att Amy Winehouse behöver göra mycket bättre om hon vill bli med i big-league of award-show på scoot-ups.

Visst visste det bara att Amy Winehouse gjorde en serie slumpmässiga ljud i början av hennes prestanda, men genom att dra sig ihop i slutet - och för att egentligen sjunga med sin egen röst - måste Amy Winehouse acceptera att hon bara är en minnow i skuggan av prisutdelningen visar trainwreck world-beater. Vårt recept? Nästa gång Amy Winehouse borde ha en liten bikini, spruta lite mage på hennes mage, glöm sångens ord som hon mimar och investerar i ett par billiga skor. Först då tar vi henne på allvar.

Läs mer:

Vinnare Winehouse saknar scenmagi - thelondonpaper

Rekommenderad: