Ang Lee Vill Kate Moss Att Pröva Lesbianism På För Storlek

Video: Ang Lee Vill Kate Moss Att Pröva Lesbianism På För Storlek

Video: Ang Lee Vill Kate Moss Att Pröva Lesbianism På För Storlek
Video: mukbang | How to make fried skewers? | How to make Spicy Crisp? | spicy challenge | songsong & ermao - YouTube 2023, November
Ang Lee Vill Kate Moss Att Pröva Lesbianism På För Storlek
Ang Lee Vill Kate Moss Att Pröva Lesbianism På För Storlek
Anonim
Image
Image
Kate Moss ryktes för att bli kasta i sin första Hollywoodfilm roll som en lesbisk, i den nya flicken av utmärkelsear hover Ang Lee.

Tydligen den hyllade Hollywood-direktören för Brokeback Mountain har bestämt sig för att gå från homosexuella till lesbiska, eftersom han ryktas för att casta Kate Moss i sin kommande film om 60-talsångersångare Dammig Springfield. Moss är upp för rollen som den första älskaren av sångaren.

Om allt går bra, Charlize Theron (DVD-skivor) - en veteran av lesbiska roller - kommer att kastas som Dusty Springfield i den ryska kommande biopiska av Ang Lee. Historien kommer att äga rum från och med födelse av Springfield och följa hela vägen tills hennes död 1999. En källa är citerad som säger:

"Kate är det perfekta valet att spela kärleken av Dustys tidiga liv. Hon är vacker, avskild och hon uppenbarar sig svängande London. Det kommer förmodligen att vara sexuella scener men eftersom Ang ligger bakom kameran kommer de att bli mycket smakfullt gjort. Kate s karaktär bryter Dusty hjärta och gnistor av kedjan av tumultuösa relationer som dogged henne hela sitt liv."

Det låter som en film gjord i himlen. Ang Lee, den mest Oscarworthy-regissören runt för tillfället, instruerar Oscarworthy-skådespelerskan Charlize Theron i en film som är lite homosexuell och även om en dödsångare. Har det någonsin varit en film som fläckar fler Oscar-lådor? Och hur som helst, det är inte som om Kate Moss behöver någon övning för att vara lesbisk, är det?

Läs mer:

Kate Moss för lesbisk Hollywood roll - Digital Spy

[berättelse av Michael Van Orden]

Rekommenderad: