Anna Nicole Smith går till USA: s högsta domstol

Video: Anna Nicole Smith går till USA: s högsta domstol

Video: Anna Nicole Smith går till USA: s högsta domstol
Video: Anna Nicole Goes To Court - YouTube 2023, November
Anna Nicole Smith går till USA: s högsta domstol
Anna Nicole Smith går till USA: s högsta domstol
Anonim

Vad ska Anna Nicole Smith göra för pengarna? Vi är inte helt säkra på listan exakta längd, men vi kan berätta de fyra sakerna som börjar det:

1) Hon skulle kasta moral och gemensam anständighet mot vinden och utgöra naken för Playboy tidskrift.

2) Hon skulle låta E! nätverkskameror filmar hennes son sömn.

3) Hon skulle gifta sig med en 89-årig kränkande morfar som hade mer än en miljard dollar i sin överdimensionella myntväska.

Och sist men inte minst…

4) Hon skulle ta det omtvistade kravet på sin avlidne mans pengar hela vägen till US Supreme Court, kämpar för sina nyligen förvärvade stegbarn hela vägen.

Plötsligt blev Washington intressant.

1994, Anna Nicole Smith (DVD-skivor) (hennes riktiga namn är Vickie Lynn Marshall) gifte sig med en extremt gammal oljebarnärare med namnet J. Howard Marshall. Marshall var så gammal faktiskt (63 år hennes senior) att efter bara 14 månader av att titta på hennes blick runt i badhanddukar, fjäder boas och klumpar av klibbig havremjöl (dvs äktenskap) han sparkade hink. Berättelsens ära Scott Baio (Det stämmer, den gamle mannen slog ut Chachi) till det stora Anna Nicole äktenskapspriset måste ha visat sig för mycket.

Marshalls anställda alla vittnar om att han var galen för Smith, och den gamla mannen hade uppdaterat sin vilja sedan äktenskapet, du skulle tro det skulle ha utarbetat till hennes fördel. De uppdateringarna misslyckades dock inte nämna Smith alls, lämna henne juridiskt tomhänt i händelse av hans död. Inom en vecka av hennes mans keeling kämpade Anna hennes nya steg-son för luran hon kände att hon var skyldig. Det gick till domstol snabbt, och då gick det till domstolen om och om igen. Först gjorde hon inte få någonting, då fick hon 88 miljoner dollar, då sa en annan domstol domare som hade tilldelat henne pengarna hade orättvist stört … du får bild. Det var en mardröm för alla inblandade.

Den mardrömmen är dock på väg att bli mer underhållande än någonsin. Anna Nicole Smith, kvinnan mest känd för sina tanklösa ringar på hennes reality TV show, och påstås flubbing upp American Music Awards på grund av piller eller brist på kontaktlinser, går före högsta domstolen för att prata med henne.

Huruvida domstolen håller med Smith eller hennes ekonomiska fiender är helt upp till dem. Deras uttalande är slutgiltigt. Om hon vinner, men det skulle helt legitimera att gifta sig med pengar.

Som sådan, Anna, om du vinner, älskar vi dig. Hecklerspray har alltid älskade dig om du vinner. Vi älskar dig mer än en regnbåge älskar att vara målade på en lite regnig himmel, mer än en gräshoppare älskar att sitta på toppen av sitt vete av vete på en skarp våren eftermiddag, eller mer än a vackert preparerad hund älskar att slicka sin egen poop-shoot. Om det är pengar du är orolig för älskling, gör det inte. Vi har massor av pengar. Vi skriv ut det på en nödvändig basis, men hittills bara Tanzania har erkänt det som lagligt betalningsmedel. De flesta regimer föredrar att bara acceptera papperspengar med två tryckta sidor. Men i Tanzania ska du leva som drottningen du föddes för att vara, och på våra pengar också. Vi älskar dig så väldigt mycket.

Eller vi kunde bara leva var som helst på all din deg. Det är coolt också.

Läs mer:

Anna Nicole juridiska drama flyttar till högsta domstolen - USA idag

[berättelse av Shawn Lindseth]

Rekommenderad: