En annan afrikansk baby nebbed-up av en vit kändis

Video: En annan afrikansk baby nebbed-up av en vit kändis

Video: En annan afrikansk baby nebbed-up av en vit kändis
Video: OJ Simpson Arrested For Breaking Parole | Full Episode | Jail TV Show - YouTube 2023, Oktober
En annan afrikansk baby nebbed-up av en vit kändis
En annan afrikansk baby nebbed-up av en vit kändis
Anonim
Image
Image

Några hundra år tillbaka brukade vita människor röra sig om Afrika som pekade de infödda på huvudet och slog dem tillbaka till ett väntande skepp. När de skulle komma till, skulle de fattiga fångarna hitta bostadsläget inte bara olämpligt, men det fanns absolut ingen slags pensionsplan på plats.

När världen förstod att detta inte var en rättvis sak, blev slaveriet slutat och de återstående afrikanerna lämnades ensamma för att bo i sina frodiga 16-vånings herrgårdar. Fram tills Angelina Jolie beslutade att hon ville ha en, det vill säga. Hon kom in och grep en afrikan några år tillbaka, och då madonna tog en och ganska snart var det nästan som vita slavhandlare återupplevde sina äradagar.

Och det finns inga tecken på att detta afrikanska barn tar upp sig heller. Varför har en annan nyligen antagits av whitey - den här gången av en rik marijuana-försäljare / skådespelerska.

Mary-Louise Parker är inte en rasist alls - och hon har bevisat detta genom att anta en afrikansk bebis. I den växande trenden att definitivt skydda dig själv innan du måste be om ursäkt för Jesse Jackson, Al Sharpton eller BET för något eller annat, har Parker nyligen antagit en Baby pluckad fräsch från Afrika. People.com sa:

"Weeds star Mary-Louise Parker har antagit en flicka från Afrika …"

Självklart Hecklerspray är ganska upprörd över det här som vi hade skickat in en ansökan om afrikansk adoption för flera månader sedan och har ännu inte fått vår smala och leggiga 17-åriga dotter. Vi har redan gjort ett rum för henne för att gråta högt! Vi gör så ensam!

Men adoption-lycklig Parker är inte ensam längre. Nope - hon har ett nytt barn att hyra nannies att ta hand om. Tja, om rykten ska bli trodde kanske hon inte behöver anställa nannies. Vi baserar detta senare uttalande på ett citat från en namngiven källa:

"Mary-Louise är en otrolig mamma, hon kunde inte vara lyckligare om det här."

Lam. Det går Parker i solnedgången med en vacker svart bebis i släp och vad får vi? Mer väntar. Det är inte rättvist alls. Den adoptionsbyrån vet att vi är redo, och de vet att vi skulle göra en darn bra pappa! För Petes skull köpte vi redan böckerna till hemskolan henne!

Och en två veckors leverans av civiliserade tjejbyxor!

Läs mer:

Mary-Louise Parker växer som en mamma - E! Uppkopplad

Rekommenderad: