Australiensiska miljonären Frank Lowy tar otäck spill från fotbollsfestivalen

Australiensiska miljonären Frank Lowy tar otäck spill från fotbollsfestivalen
Australiensiska miljonären Frank Lowy tar otäck spill från fotbollsfestivalen
Anonim

En möjlig nackdel med att vara en superrik miljardär: När du slår av ett stadium i allmänhet och nästan bryter nacken, kan ingen uppmuntra dig för mycket sympati för dig även om du är 84 år gammal. Frank Lowy lärde sig detta på den svåra vägen, vid A-League Grand Final i Melbourne i Australien under helgen.

Lowy var där i sin officiella egenskap som ordförande för fotbollsförbundet i Australien, när han trippade, missade ett steg och tog ett spektakulärt utsläpp av kanten av scenen strax efter att ha fått högt booed av många av de närvarande fansen. Lyckligtvis var han inte allvarligt skadad, men om han hade varit en millimeter eller två utanför märket kunde han ha blivit allvarligt skadad eller sämre. Och trots vad jag sa uppe på toppen om en brist på sympati för åldrande miljonärer såg publiken sig verkligen bekymrad över Lowys välbefinnande, stoppade deras boos så snart han föll (förmodligen eftersom det såg så mycket värre ut än vad det egentligen var ) och släppte några stora skål när det blev uppenbart att han var okej.

Foto via Fat & Happy / Wikimedia Commons
Foto via Fat & Happy / Wikimedia Commons

Sammantaget försenade Frank Lowys tumble från scenen bara saken med cirka två minuter, och efter det att tiden hade gått kunde han slutföra sin ursprungliga uppgift att presentera mästerskapstrofén till Victory fotbollslaget. Därefter undersöktes han av en läkare, som rapporterade att han var bra förutom lite smärta i axeln - och förmodligen hans stolthet.

Nu när du vet att Frank Lowy inte skadades i hans fall av scenen, kan du bekvämt skratta allt du vill ha. Och om du fortfarande känner dig lite skyldig, kom ihåg att Lowy har en nettovärde på cirka 4,4 miljarder dollar, och han kunde alltid köpa din sympati om han kände sig som den.

Rekommenderad: