Awesome Eller Off-Putting: 1996 UFO Crash I Varginha, Brasilien

Video: Awesome Eller Off-Putting: 1996 UFO Crash I Varginha, Brasilien

Video: Awesome Eller Off-Putting: 1996 UFO Crash I Varginha, Brasilien
Video: 1996 Varginha UFO Crash | Theories of the Third Kind - YouTube 2023, November
Awesome Eller Off-Putting: 1996 UFO Crash I Varginha, Brasilien
Awesome Eller Off-Putting: 1996 UFO Crash I Varginha, Brasilien
Anonim
Image
Image

Awesome eller Off-Putting är en veckovis dyna i kryptozoologi, ufologi, medicinska underverk, vetenskapliga underverk, konstiga fakta eller bara ren konstiga, konstiga gåvor.

Denna vecka: Ufologi

UFO finns, eller de gör det inte. Alla kan komma överens om det. Nay-Sayers har det enklare sättet att diskutera. Så lite konkreta bevis har någonsin lämnats av rymdskeppet, det skulle vara lätt att vispa det hela borta som sci-fi-ravningarna hoppas och kemiskt obalanserade. Vad händer dock när en observation inkluderar massor av vittnen på både ett kraschat hantverk och rödögda utomjordingar som vandrar runt i en förvirrad posttraumatisk stat?

Häftigt regeringsförnekande, det är vad.

I januari 1996, den Brasilianska militären Påstod tog flera utlänningar i förvaring. Vingarna sägs vara överlevande av en UFO-krasch i området kring Varginha, Brasilien, och hade rapporterats av flera lokalbefolkningen under en lång period av månader. Det är oklart huruvida iakttagelserna av några få ets settes upprepade gånger, eller av ett dussin eller så såg ensam och vid olika tillfällen. Det enda Det som är klart är att det finns flera personer från den lilla byn av 120 000 som har hävdat privilegiet.

Den första rapporterade observationen var den 20 januari 1996 av tre honor: Liliane och Valaquira Fatima, och Andrade Xavier, vars åldrar varierade från 14-21. De tog en genväg genom en ledig mycket där de såg ET-krokningen, vänd inåt mot a vägg. Då sprang tjejerna hem i en absolut panik. De beskrev det som 1,6 meter lång hade ett stort huvud, tunn kropp, röda ögon och två V-formade fötter. De hävdade också att det verkade lite wobbly och antogs det var sjuk eller skadad. Deras första tankar var att det hade varit a jäkel.

Ytterligare rapporter har det som tidigare på dagen den brasilianska Militären hade tagit en annan enhet i förvar i en lapp av skogar tre kvarter från flickans lediga parti. Ett annat vittne anges han såg militären som sökte samma skog, och hörde till och med tre skott avlossade. När militären kom fram hade de påstått två väskor, en squirming, och en dödlig fortfarande.

Ett par dagar senare hittades en annan ET vid sidan av en väg, om det var dött eller levande är oklart. Flera militära lastbilar var rapporteras skickat för att hämta den. Regeringen förnekar något av detta är Sann.

Kom ihåg scenen i M. Knight Shyamalan film skyltar där ett barns födelsedagsfest var videobandat och utlänningen steg ut bakom en byggnad, vilket leder direkt till urin som omfattas teaterplatser världen över? Rykten på webben är den scenen var inspirerad av denna krasch, som en mycket liknande rapport lämnades in, minus kamera.

Observationerna sträcker sig över en längre tidsperiod. I april Fru Therezinha Gallo Clepf, 67, rapporterade spotting en varelse i ett skogsområde av Varginha zoo. Observationen varade i ungefär fem fasta minuter, som kvinnan var rädd för att flytta. Detta är hennes beskrivning enligt ett lag från Brasiliens UFO-tidningen:

"Enligt hennes historia, skillnaden mellan varelsen hon såg och den som observerades av tjejerna var hjälm såg hon att täcka varelsens huvud, vilket stoppade henne (från) ser öronen och hornen som antagligen borde ha (baserat på tjejs beskrivning). Resten var liknande: varan hade också mörk brun hud, ljus och oljig, ett rundat ansikte, röda ögon, och hade inte kinder, skägg, mustasch eller näsa, och på läpparnas ställning hade den bara ett snitt. "

I maj av '06 rapporterade en bilist en observation. I slutet av 1996 kom ett vittne fram för att ha sett den verkliga UFO-kraschen.

Det finns mycket mer i den här historien än vad vi har inkluderat här. Om du skulle vilja veta mer vi skulle föreslå att du följer länken nedan eller kör ett par av de villkor som hittas här genom ol 'google sökmotor. Vilken sida av denna debatt du är benägen att ta, båda troende och icke-troende kan göra ett starkt fall för sig själva. Nonsna kan säga att det inte finns några svåra bevis som bevisar varelsernas existens, eller den av deras kraschade UFO. De troende kan argumentera för att skjuvningen Mängden vittnen skulle vara tillräckligt för att stå upp i någon domstol.

Lyckligtvis för alla argumenterande benägen, menar bara en mening: HecklersprayS, och det är att detta är allt Grymt bra.

Läs mer:

Varginha "E.T. Capture" - Parascope

[berättelse av Shawn Lindseth]

Rekommenderad: