Awesome eller Off-Putting: Fetus dras ut ur mäns rygg

Video: Awesome eller Off-Putting: Fetus dras ut ur mäns rygg

Video: Awesome eller Off-Putting: Fetus dras ut ur mäns rygg
Video: Camping in the Rain - Mountain - Roof Tent - Dog - YouTube 2023, November
Awesome eller Off-Putting: Fetus dras ut ur mäns rygg
Awesome eller Off-Putting: Fetus dras ut ur mäns rygg
Anonim
Image
Image

Awesome eller Off-Putting är en veckovis dyna i kryptozoologi, ufologi, medicinska underverk, vetenskapliga underverk, konstiga fakta eller konstiga gåvor.

Denna vecka: Konstiga fakta

Vi satsar på att du läser titeln och tänkte: "En man som föds! Arnold Schwarzenegger är en profet och en såsägare!" allt på grund av sin förtroende roll 1994 "film" Junior. Tja, du har rätt och du har fel. Vi får höra att, ja, Arnie kan se in i framtiden, men nej, den här artikeln handlar inte om manar med fruktiga ägg. Det handlar om en ofullständigt foster inlämnas på baksidan av sin överlevande bror i 35 kvadratiska år.

När Igor Namyatov - en rysk infödd - var 15, han klagade över en klump i ryggen. Hans Läkare berättade för honom att inte oroa sig, eftersom det var en ofarlig fetttumör. De sade att eftersom det inte störde hans dagliga liv, lämnade det i var det bästa möjliga alternativet.

Tjugo år senare växte det ganska snabbt på kort tid. De traktorns operatör gick in i akutrummet där läkare hittade en delvis utvecklat embryo, med händer och ben stunted i mitten formation, proppad mellan Igors axelblad och ryggrad. Läkare ville hålla det för att göra något slags studiehjälp för medicinska studenter, men Igor skulle inte höra om det. Han packade upp sin lilla bror och gick hem.

I den ryska byn där allt detta hände, trodde några bybor att det var mer till historien. De trodde att utlänningar implanterade en av sina egna barn i Igors gästvänliga rygg. En sådan bybor som helt klart aldrig sett X-Files filmen sa:

"Det är synd att de har tagit bort det. De borde ha väntat för att se vad som skulle bli av det senare. Det skulle ha varit en bra vetenskaplig hitta. "

Ja, med tanke på de gapande blodiga bröstkratarna som Mulder och Scully skedde gång på gång, svag lyd inte som en bra idé åt oss heller.

Nu får vi inte fel, Hecklerspray är glad att Igors rygg är mycket mindre klumpig, men det här bryr oss verkligen. Dess OSYMPATISK.

Läs mer:

" Alien" Embryo borttaget från 35-årig Man's Backdesinformation

[berättelse av Shawn Lindseth]

Rekommenderad: