Awesome Eller Off-Putting: Mexiko Flyghäxa

Video: Awesome Eller Off-Putting: Mexiko Flyghäxa

Video: Awesome Eller Off-Putting: Mexiko Flyghäxa
Video: Kluna Tik Funny Farting Game Lady Bug, Siren head, Spider | Mukbang eat asmr - YouTube 2023, November
Awesome Eller Off-Putting: Mexiko Flyghäxa
Awesome Eller Off-Putting: Mexiko Flyghäxa
Anonim
Image
Image

Awesome eller Off-Putting är en veckovis dyna i kryptozoologi, ufologi, utomjordingar, medicinska underverk, vetenskapliga underverk, hemliga samhällen, regeringssammansättningar, kulturer, spöken, EVP, myter, antika artefakter, religion, konstiga fakta eller bara oförklarliga.

Denna vecka: The Unexplainable / Myths

Vanligtvis är mexikaner ett folk som är associerat med läckra burritos, en stark arbetsetik förutom under midnatt och det är väldigt atletiskt och evasivt. Idag, men idag tar vi en paranormal titt på vad som händer där söder om gränsen. Ja, idag har vi ett nyhetsklipp som visar faktiska bilder av en konstig flygande enhet i Mexiko. Det är en konstigt formad häxa som är filmad från ett avstånd och inte lätt skrivet av.

Du kan se själv om du vill. Klicka bara på den vackra blåen 'Läs mer' kitty-corner till vänster.

Den 16 januari 2004 namngav en ung mexikansk poliser Leonardo Samaniego attackerades av en häxa. Det låter galet, men från att titta på den tejpade intervjun Samaniego gav omedelbart efter förekomsten och såg hur han bokstavligen skakade av rädsla och adrenalin, ja, det ger det hela en känsla av trovärdighet.

Samaniego var rutinmässig patrull i sin kryssare när det hände. Det var så sent gatorna var ganska mycket tomma, en lätt natt för en polis vid ljudet av saker. Då såg han en svart figurfall från ett träd och svävar av marken. Figuren flög upp på sin bil och skrattade skarpt på vindrutan och försökte komma på honom. Han förklarar det bäst själv i detta långa citat:

Det var en kvinna … alla klädda i svart som föll från trädet men hon rörde inte på marken, var fortfarande flytande flera meter från marken. Jag såg henne väldigt bra och då landade hon mjukt på marken och stod där och tittade på mig. Hon försökte täcka hennes ansikte från bilens ljus, jag tror att de störde henne. Jag kunde se två stora svarta ögon på henne, helt svart utan ögonlock och hennes hud var mörkbrun. Hon var alla klädd i svart med kappa och kappa som en häxa och hon verkade väldigt upprörd av ljusen.

Så snart jag insåg att det var en typ av kvinna som var eller en häx, mycket konstig som stod där och försökte täcka ansiktet, kastade hon sig själv mot min bil mycket snabbt, föll på bilen och slog på vindrutan. Hon flög väldigt snabbt och det tog bara en sekund att slå på vindrutan. Jag var så chockad över den här åtgärden som jag lade bilen i omvänd och tryckte på acceleratorn som försökte komma undan samtidigt som jag begärde hjälp med hjälp av radion.

"Det var en kvinna med stora svarta ögon, allt var svart, inga ögonlock. Hennes hud var mörkbrun och hennes uttryck var hemskt. Hon försökte försöka få mig med sina klor medan jag sprang i omvänd ringer desperat för hjälp med backup till några enheter runt. När jag äntligen slog i slutet av gatan var jag så chockad att jag täckte mina ögon och sedan svimmade jag."

Kort därefter hade backup Samaniego begärt att dyka upp. Det var två patrullbilar och en ambulans, men de såg inga tecken på en häxa. Samaniego återfick medvetandet efter några minuter och gick bort från olyckans olycka.

När det gäller figuren som ses som flyger på den medföljande videon, Hecklerspray har några tankar i frågan. En är det inte ser ut som någonting lätt identifierbar, men betyder det häxa? En bra sak om videon är att det har två poliser som vittnar om ögonvittnen till den faktiska häxan (Samaniego är den andra officer som intervjuats - se hur han har skakningar). Tydligen såg dessa två någonting, och så långt som ögonvittnen går, är poliserna ganska ansedda.

När det gäller den flygande häxan själv, är hon väldigt rigid och unmoving på hennes kvast - eller vad det än är hon flyger på. Det finns ingen kappa som klappar i vinden, det sträcker inte nacken eller rör sig om huvudet. Och när hon flyger över himlen ligger den i en perfekt rak linje vid en till synes konstant hastighet. Detta verkar innebära något på en tråd kanske eller en häxa som föredrar att gå exakt fartsgränsen. Men sedan har du de två officerarnas vittnesmål - de är mycket trovärdiga.

Så finns det en mexikansk häxa? Din gissning är lika bra som vår.

Läs mer:

Mexikanska polisen anfallen av en flygande humanoid enhet - Prophecy Watcher

Rekommenderad: