Awesome Eller Off-Putting: Master Of Farts

Video: Awesome Eller Off-Putting: Master Of Farts

Video: Awesome Eller Off-Putting: Master Of Farts
Video: Viking Graffiti at Hagia Sophia in Istanbul, Turkey - YouTube 2023, November
Awesome Eller Off-Putting: Master Of Farts
Awesome Eller Off-Putting: Master Of Farts
Anonim
Image
Image

Awesome eller Off-Putting är en veckovis dyna i kryptozoologi, ufologi, utomjordingar, medicinska underverk, vetenskapliga underverk, hemliga samhällen, regeringssammansättningar, kulturer, spöken, EVP, myter, antika artefakter, religion, konstiga fakta eller bara oförklarliga.

Denna vecka: Konstiga fakta

Nuförtiden kommer de att låta nästan alla vara en kändis. Historien bryr sig inte om, för det är van vid det. Det verkar som om människor i många år har blivit rik och berömd för konstiga, mycket konstiga skäl. Ta Le Pétomane till exempel. Enligt Wikipedia:

"Han var känd för sin anmärkningsvärda kontroll över bukmusklerna, vilket gjorde det möjligt för honom att frikosta efter vilja".

Vi tror att vi luktar nästa Idol-franchise. Pun avsedd.

Den enda största farter världen någonsin har känt var Joseph Pujolen fransman som bodde 1857-1945. Du vet hur Peter Parker blev biten av spindeln, och fortsatte sedan med att upptäcka sina krafter? Tja, Pujol hade en liknande upplevelse. Igen, enligt Wikipedia:

"Strax efter att han lämnade skolan hade han en underlig upplevelse när han bad i havet. Han skulle lägga sitt huvud under vattnet och hålla andan och sedan kände han en iskall genom sin baksida. Han sprang i land och blev förvånad över att se vatten häller från hans anus."

Om vi gjorde det här, svär vi att vi skulle berätta för dig. Pujol fortsatte att suga vattnet upp från kokkärl i sin rektum och sprutade det flera meter för sina vänner nöjen. Han upptäckte snart att han kunde göra detsamma med luften.

I 1887 vid den anbuds ålder av 30 tog Pujol först scenen med namnet Le Pétomane, ett smeknamn som hans armékompisar gav honom vilket betyder grovt "den frikopplande maniacen". Pujol vann snabbt folkmassorna med sin fantastiska färdighet. Hans handling inkluderade efterlikna ljudet av kanonkräm, åskväder, spelar flöjten med en eller annan anknuten gummieslang och till och med rektalt utföra Frankrikes nationalsång.

Mannen var så populär, han var faktiskt bokad att spela Moulin Rouge i Paris till kostnaden för 20 000 franc per show. Pujols arbetsförhållande med Moulin Rouge leder till slut till en rättegång när kabaretten stämde honom för att använda sina speciella krafter för att samla in pengar till en ekonomiskt ledsen vän. Den stora fartern slog slutligen ut på egen hand.

När tiden gick, raffinerade Pujol sitt hantverk. Han började skriva och recitera barngårdsdikt som han skulle ställa ut med finkonst av djurljud. Vid sin topp skulle varje shows klimax vara hans intryck av 1906 San Francisco jordbävningen. Läs den sista meningen en gång till, och fundera på hur fantastiskt det ska ha varit.

Pujol dog vid den mogna åldern av 88 år. Ett universitet i Paris erbjöd sin familj en stor bit pengar för att studera kroppen, men familjen vägrade. Sedan dess har det skett filmer om honom, sånger skrivna om honom, och till och med en musikal som vann 2006 New York International Fringe Festivals bästa musikaliska kategori. Även om vi inte kunde hitta några inspelade Pujol visar att följa med den här historien kunde vi hitta en intervju med Mr metan, en modern dag Le Pétomane motsvarighet. Snälla bort!

Läs mer:

Professional Farters - Fan intressant

Rekommenderad: