Awesome Eller Off-Putting: De två Bigfoot 911 inspelningarna

Video: Awesome Eller Off-Putting: De två Bigfoot 911 inspelningarna

Video: Awesome Eller Off-Putting: De två Bigfoot 911 inspelningarna
Video: How could a plane disappear? | AUDIO RECORDING of Pilot harassed by UFO UAP who was never seen again - YouTube 2023, November
Awesome Eller Off-Putting: De två Bigfoot 911 inspelningarna
Awesome Eller Off-Putting: De två Bigfoot 911 inspelningarna
Anonim
Image
Image

Awesome eller Off-Putting är en veckovis dyna i kryptozoologi, ufologi, utomjordingar, medicinska underverk, vetenskapliga underverk, hemliga samhällen, regeringssammansättningar, kulturer, spöken, EVP, myter, antika artefakter, religion, konstiga fakta eller bara oförklarliga.

Denna vecka: cryptozoology

Så långt som den paranormala världen går, får få saker att uppmärksamma människor Storfot. Hans är en legend som har varit flytande i århundraden i en eller annan form, om än för det mesta. Under den tekniska tiden har dock skapandet eller "påstådda" varelsen fångats på film- eller bandspelare vid flera tillfällen. En av de mer intressanta Bigfoot-relaterade inspelningarna kommer i form av ett skrämmande 911-samtal från en man som tydligen bara hade hans hund dödad av varelsen.

Lyssna redan.

En bra stund tillbaka rapporterade vi på en bigfoot sighting fångad på film. Vid den tidpunkten trodde vi att det såg ganska stinkande bra ut, men en mycket noggrann uppföljningsundersökning visade ganska mycket att det var en hoax.

Men det är så som de flesta av dessa saker tycks gå. En inspelning släpps ut till allmänheten, och det leder alltid till en skönhet. Skådespelaren i filmen är vanligtvis helt oförberedd för den uppror som hans "sighting" orsakar, och efter en vecka eller två tillkännager sin fru inte att han ska prata med allmänheten längre utan bekymmer för sin familjs privatliv. Dum.

Då är det stora fotspåren som fångas på tejp. Även om de kan vara fascinerande är det svårt att lita på något du inte kan se. I Stjärnornas krig Chewbaccadjurljud gjordes genom att klistra samman ljudet av björnar och tigrar eller något. Vem är att säga moderna bigfoot inspelningar är inte andra djur som finns i naturen. Naturligtvis kan du alltid hitta specialister för att svärma upp och ner att inget djur på jorden någonsin har gjort detta ljud någonsin…blah blah, men till en skeptiker betyder inte dessa försäkringar något.

En extremt intressant bigfoot inspelning innehåller inte sasquatchens sång alls. Det är faktiskt två inspelningar ungefär tre veckor ifrån varandra. De gjordes båda när samma man ringde 911 för att rapportera konstiga händelser - inklusive dödandet av sin tyska herde - runt sitt hem.

Mannen låter inte full. Det var i åtanke varför skulle han kalla 911 att kalla polisen till sitt hem om det verkligen inte var något att rapportera? I samtalen sade han aldrig ordet "bigfoot", "sasquatch" eller något av typen. Han förklarade detta i en intervju med bigfoot-specialist Ron Morehead. Enligt bigfootsounds.com:

"Ron Morehead intervjuade den här mannen som hävdade att han hade bevittnat att hans tyska Shepard slösades genom luften och landade 35-40 meter bort. Han dödade hunden. Tre veckor senare gjorde han en annan 911 och under det här samtalet bevittnade han en varelse. att om han sa "Bigfoot" skulle sheriffen diskreditera honom och inte skicka någon."

Så ta en lyssning (mp3) till samtalet som hittades på en Hecklerspray köpt "The Bigfoot Recordings, Volume 2" och berätta vad du tycker. Vi finner det övertygande. Läs mer:

Bigfoot / Sasquatch-relaterade ljudinspelningar - BFRO

Rekommenderad: