Bam Margeras farbror laddad med Kid-Fondling

Video: Bam Margeras farbror laddad med Kid-Fondling

Video: Bam Margeras farbror laddad med Kid-Fondling
Video: 8 SCARY GHOST Videos Caught On Roads - YouTube 2023, November
Bam Margeras farbror laddad med Kid-Fondling
Bam Margeras farbror laddad med Kid-Fondling
Anonim
Image
Image

Efter att Jackass hade slutat, var showens stjärnor tvungna att hitta något annat att göra - om det gör sopfilmer som Häxor av Hazzard, freak out på verkligheten TV-program som Love Island eller fortsätt göra Jackass shtick på visar som Viva La Bam.

En av Viva La Bam stjärnor är Bam Margerafarbror Vincent Margera; en tvångsmässig offensiv, oförståelig, obese gammal man vars ögon pekar i olika riktningar. Chansen är att du har sett honom förut. Hur som helst, Vincent Margera har formellt åtalats för att fälla två unga tjejer under en händelse på en skatepark. Det är inte klart vad Vincent Margeras straff kommer att vara om han är skyldig i sina anklagelser, men det förväntas innefatta en shoppingvagn, en påse fyrverkerier, en sträng korv och en pool full av alligatorer.

Av alla Jackassens stjärnor var det bara Bam Margera som kände behovet av att utnyttja sin familj. Och Jessica Simpson också, tydligen, men främst sin familj. Bam Margera tyckte också att han skulle välja på sin farbror Don Vito - Vincent Margera, i hans pappas van och en alligator i hans mammas kök. Men nu har Vincent Margera fått sin egen rygg för att Bam förstörde flera av sina fordon genom att bli laddad för att krossa eller grop en 12-årig och 14-årig tjej vid en undertecknande händelse i en skatepark. MTV rapporter:

Båda räkningarna är klass-fyra felonier; en talesman för Jefferson County District Attorney's office sade att avgifterna inte nödvändigtvis har en obligatorisk fängelsestid, men om dom dömdes kunde de möta två år i fängelse och / eller probation som kan gå från en obligatorisk 10 år upp till livstidsövervakning … Han anklagas för otillbörligt kärleksfullt eller groping två tjejer i åldrarna 12 och 14 under två separata incidenter vid en signeringshändelse vid Woodward Skatepark vid Colorado Mills Mall fredag kväll.

Så skrämmande som det måste vara för en 12-årig tjej att ha en svettig, skummande man som tar tag i dig medan du mumlar oförståeligt - nog att få dig att sitta på julens knä igen, vi skulle kunna föreställa oss - är det mer skrämmande än att ha dina tänder utdragna av en fart som Lamborghini som Vincent Margera utsätts för i Jackass 2 trailer? Tja, ja, förmodligen.

Vincent Margera återvänder till domstolen på måndag.

Läs mer:

Bam Margeras farbror Don Vito formellt laddad med barns sexualattack - MTV

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: