Billionaire Roundup: Elon Musk vill verkligen gå till Mars

Video: Billionaire Roundup: Elon Musk vill verkligen gå till Mars

Video: Billionaire Roundup: Elon Musk vill verkligen gå till Mars
Video: #AskGaryVee Episode 150.5: Medium's New Logo & Mark Cuban Asks a Question - YouTube 2023, Oktober
Billionaire Roundup: Elon Musk vill verkligen gå till Mars
Billionaire Roundup: Elon Musk vill verkligen gå till Mars
Anonim

Ibland händer en perfekt storm av awesomeness. Som om Donald Trump kör för USA: s president, gör det ibland en rik person någonting så bisarrt att du inte kan låta bli att ha kul med det. Tja mina vänner, idag är gåvan som fortsätter att ge en miljardär Tesla grundare Elon Musk. Den här miljonärrundan är alla Elon Musk, kärnkrig och koloniseringen av Mars.

Vinteren kommer: Kärnvinter

I en intervju med GQ Magazine uttryckte entreprenören Elon Musk sin tro på att andra världskriget var sannolikt på väg och utfärdat en varning om att det skulle vara mycket värre än andra världskriget eller II. Faktum är att Musk känner att världen kan hamna i en förödande kärnvapenkonflikt som kan avvärjas genom att växa religiös extremism. Musk förutsagde också en global backlash mot teknik, som direkt motsätter sig hans tidigare uttalade tro på att artificiell intelligens skulle kunna driva människor till utrotning.

Låt oss kolonisera Mars

Elon Musk har en lösning för det kommande kärnvärldskriget III: kolonisera Mars. Backe 2002 grundade Musk Space X för att ytterligare hylla sin passion för rymdutforskning. Musk känner att mänskligheten behöver en back up plan. Om jorden förstördes, skulle människor behöva någonstans att gå. Om vi börjar arbeta med att kolonisera Mars nu, då kommer mänskligheten att ha en plats att gå när tiden kommer att gå. Musk tror att ett uppdrag till Mars kommer att vara möjligt när han är på 50-talet. Musk är 44. Och, självklart, rymmer Space X en raket som är tillräckligt kraftfull för att komma till Mars. Musk kommer att meddela detaljerna i sin plan år 2016.

Justin Sullivan / Getty Images
Justin Sullivan / Getty Images

Elon Musks rymd X planerat att starta raket lördag

Space X har planer på lansering av en Falcon 9 raket från Floridas Cape Canaveral lördagen den 19 december. Det kommer att bli Space Xs första uppdrag sedan juni. Företaget har grundats sedan 28 juni, då en rakett av Falcon 9 sönderdelades strax efter avlyftning från Cape Canaveral Air Force Station. Musk upptäckte att en stålstång misslyckades och att en heliumtank exploderade. Det problemet har sedan dess fastställts.

Falcon 9-raketen kommer att försöka lyfta av och återvända till Cape Canaveral efter att ha distribuerat 11 satelliter till omloppsbana. Tidigare Space X-uppdrag har landat på pråmar i havet. Endast Jeff Bezos Blue Origin-raket New Shepherd har framgångsrikt landat på fast mark. Men om Space X kan dra av det är det en mycket större framsteg inom rymdindustrin, eftersom Musks raketer är konstruerade för att bära tung nyttolast i rymden.

Rekommenderad: