Bin Ladens näsa får egen TV-show

Video: Bin Ladens näsa får egen TV-show

Video: Bin Ladens näsa får egen TV-show
Video: How the CIA Found Osama bin Laden - YouTube 2023, November
Bin Ladens näsa får egen TV-show
Bin Ladens näsa får egen TV-show
Anonim
Image
Image

När hecklerspray hörde att Wafah Dafour - dotter till Osama Bin Ladens halvbror - strävat efter att lansera en popsångarkarriär, kom två frågor omedelbart i åtanke.

Nummer ett - är det moraliskt förkastligt att tillåta en nära släkting till en massmordsmästare att hysa sig på det allmänna medvetandet på ett så lättsinnigt och eventuellt direkt förolämpande sätt?

Nummer två - skulle det vara något värre än någonting "den" arktiska apor har någonsin gjort?

Ahem. Men seriöst.

Det här är något av en omstridd historia …

Ganska förståeligt - vad med den ganska nybildade bilden av tre tusen människor förintas av en maniac-fylld jetliner ingrained på kollektiv mänsklig psyke som ett brandingjärn - ett par människor känner det lanseringen av Wafah Dafour - niese av Osama Bin Laden (Böcker) - På en teenybop-banan kanske bara en lite grann okänslig.

Dessa människor är också en mite upprörd att Dafour - vars farbror hjälpte till att skicka otaliga oskyldiga människor som stör, brinner och skriker, till det mesta skrämmande död tänkbar - har just tecknat en lukrativ affär för a flyga på väggen docusoap efter hennes första steg in i musikalen arenan.

En talesman för 11 september familjeförening sa:

"Detta är ett absolut skam. Vi uppmanar varje tv-nätverk och kanalplanering att köra denna serie till Tänk om. Själva tanken att en mans familj med så mycket blod på hans händer borde dra nytta av någon form av omedelbar kändis är en skandal."

Producentens producent råkar vara oense, men:

"Wafah kan vara relaterat till Osama - men hon är inte honom. Hon är en vacker ung kvinna som är begåvad och försöker hitta sitt eget sätt i livet. Hon har mycket allure, sex appeal och personlighet - och hon kan sjunga. Hon har systrar och hon kämpar med sin mamma. Det blir en intressant show. "

Utställningen säljs för närvarande till tv-nät i hela USA. Wafah Dafour själv har ännu inte kommenterat kontroversen.

Hecklerspray, förblir under tiden - för en gång - mållös. Låt oss möta det … om vi regelbundet ger warbling-märken tycka om Mariah Carey en svår tid, hur tänker du införandet av en terrorist dotter till "popscenen" kommer att resonera runt kontor?

Svar? Gilla en pjäla i en jätte rymdfärg. Läs mer:

Bin Laden Reality Show orsakar 9/11 Fury - Breaking News

[berättelse av C J Davies]

Rekommenderad: