Skål som Akon i hans $ 7 miljoner herrgård

Video: Skål som Akon i hans $ 7 miljoner herrgård

Video: Skål som Akon i hans $ 7 miljoner herrgård
Video: Hans Rosling: Debunking third-world myths with the best stats you've ever seen - YouTube 2023, Oktober
Skål som Akon i hans $ 7 miljoner herrgård
Skål som Akon i hans $ 7 miljoner herrgård
Anonim

R & B-musiker Akon hoppas kunna fortsätta sitt fastighetsvinstspel och hämta ett slag efter att ha listat ett annat Atlanta-område hemma, men här är fångsten: den här har en bowlinghall. Medan det inte finns något ord om stiften ingår, kan konstnärens Georgia herrgård vara din för 6,995 miljoner dollar.

Sångare, producent och skådespelare Akon letar efter en köpare för sin fyra våningar herrgård, enligt Los Angeles Times. Den nyligen noterade fastigheten ligger i Alpharetta, Georgia, en stad strax över 26 miles norr om Atlanta. Även om den inte är lika stor som den 15 000 kvadratmeter Atlanta-herrgården som han listade för 2,5 miljoner dollar 2015, är Akons Alpharetta-adress, byggd 2014 (jämfört med 1990), helt ny i jämförelse. Även om det bara är en baby i fastighetsår, kan intresserade köpare förvänta sig en handfull helt nya renoveringar till gnistrande exemplar av en försäljning. På den färdiga roster för "Jag är så betald" sångarens hem finns flera uppdateringar, inklusive en helt ny in-house bowlinghall.

Redfin.com
Redfin.com

Denna moderna herrgård ser utan tvekan ut som en orörlig bit av futuristisk fastighet, tydlig av både den dramatiska glasrutan och isiga vita interiörer och exteriörer. Beläget på 4,6 hektar mark kommer den spridande sex sovrumsstugan med ett nio bil garage, en utomhuspool, en hiss, en in-house biograf och en egen inspelningsstudio.

Redfin.com
Redfin.com

Inredningen i den rymliga herrgården skryter en lysande vit, medan höga välvda tak och sträcker väggar av fönsterrutor, skapar ett större livsrum än livet. Även om poolen är ute, skär ett strategiskt placerat band av glasplattor genom golvet i hemmet och ger en illusion att gå på vatten.

Redfin.com
Redfin.com

Trots att man slår på marknaden är Akon lovande potentiella köpare att den redan glittrande herrgården kommer med några helt nya fördelar. Förutom flera estetiska uppdateringar och uppdateringar, kommer sångarens ultramoderna herrgård snart att ha ett fullt fungerande in-house bowlinghall. Du vet, om den privata inspelningsstudio och pool bara klippa inte den.

Detta är inte det första Atlanta-området herrgård Akon har listat. Just förra år meddelade "Smack That" sångaren att han sålde hans MTV Cribs-featuring Atlanta mansion, ett expansivt komplex komplett med en inomhuspool och racquetball court, för $ 2,5 miljoner. Enligt fastighetsreklam sänker Akon en överenskommelse för 1,7 miljoner dollar i slutet av 2016. När det gäller Alpharetta-hemmet som just lagts till marknaden visar rekord att Akon skötte upp den för bara 1,65 miljoner dollar 2008, vilket innebär att han sannolikt kommer att återhämta eventuella förluster han tog i sin tidigare Atlanta-försäljning.

Ethan Miller / Getty Images
Ethan Miller / Getty Images

Aliaume Thiam, mer känd som Akon, är en senegalesisk amerikansk musiker, affärsman och rappare med en sammanlagd nettovärde på 80 miljoner dollar. Akon fortsatte med att skapa två framgångsrika skivbolag, Konvict Muzik och Kon Live Distribution. Han blev framträdande efter utgivandet av sitt debutalbum och dess efterföljande första singel, "Locked Up". Ger sång för mer än 35 Anslagstavla Heta 100 låtar, Akon är den första solokonstnären som håller både nummer ett och nummer två fläckar samtidigt på diagrammen.

Rekommenderad: