Brad Pitt och Angelina Jolie i ett annat bröllopsrunda

Video: Brad Pitt och Angelina Jolie i ett annat bröllopsrunda

Video: Brad Pitt och Angelina Jolie i ett annat bröllopsrunda
Video: Brad Pitt claims Angelina Jolie unlawfully sold her stake in vineyard - YouTube 2023, November
Brad Pitt och Angelina Jolie i ett annat bröllopsrunda
Brad Pitt och Angelina Jolie i ett annat bröllopsrunda
Anonim
Image
Image

Om rykten skulle tros var Brad Pitt och Angelina Jolie tänkt att ha en jätte romantisk bröllopsrunda, George Clooney's gaff på stranden av Comosjön i helgen.

Men något förutseende, varken Brad Pitt eller Angelina Jolie gifte sig med någon under helgen, och säkert inte någonstans nära George Clooney's house. Vilka är goda nyheter för de italienska byborna som bestämde sig för att bumpa upp sina priser för att flöga godisbara journalister och goda nyheter för Jennifer Aniston vem behöver inte göra en tårfläckad intervju om hur ledsen hon är nu när Brad och Angelina är gift. Och det är dåliga nyheter för … förmodligen ingen, faktiskt.

Brad Pitt (DVD-skivor) och Angelina Jolie verkar försöka sätta en ny rekord för att inte gifta sig fler gånger än någon annan. Det var Pitt-Jolie bröllopet som inte hölls förra året vid Comosjön, det Pitt-Jolie buddhistiska bröllopet som inte heller ägde rum och nu kan Brad och Angelina lägga till deras no-show på Comosjön i helgen till listan. Inte så att den här senaste ruse inte var perfekt inställd.

På fredagen den lilla italienska byn Cernobbio var braced för alla slags Brad Pitt / Angelina Jolie lunacy utvecklas. Borgmästaren i byn hade satts i beredskap om det plötsligt var en kändis bröllop att delta, ägaren till ett lokalt lyxhotell hade förberett allt om Brad och Angelina slog av och bestämde sig för att få gifta sig på språnget för tillfället och extra poliser sa har utformats för att hålla tillbaka den förväntade tidvågsvågen av sobbing Pitt-Jolie fans.

Men då hände ingenting. Brad Pitt och Angelina Jolie bestämde sig kanske för att de ville besöka ett nytt dinosauriemuseum istället för att gifta sig - oavsett deras resonemang, visade de inte upp i Cernobbio. Det stoppade inte en George Clooney lookalike - eller två män klädd som Brad Pitt och Angelina Jolie - från att vandra runt staden kyssar varandra kommer att vara nilly.

Det stoppade inte alla de samlade journalisterna från världens media organisationer känner att de alla hade fått lite av en jätte publicity stunt som började av Cernobbios folk att rita uppmärksamhet på deras vackra lilla byn. Genom att vandra upp priser för helikopterturer, båtturer och hotell, det är tänkt att byn kan ha gjort 1 miljon kr från alla besökare som är angelägna om att få en glimt av Brad Pitt och Angelina Jolie tillsammans.

Vilket är löjligt, verkligen, när alla vet att Brad Pitt och Angelina Jolie kommer faktiskt att gifta sig imorgon på Hecklerspray kontor. Och du är alla inbjudna. £ 50 inresa.

Läs mer:

Pitt-Jolie no-show på "bröllop" - CNN

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: