Brad Pitt och Jennifer Aniston Skilsmässa Deal: The Bitter End

Video: Brad Pitt och Jennifer Aniston Skilsmässa Deal: The Bitter End

Video: Brad Pitt och Jennifer Aniston Skilsmässa Deal: The Bitter End
Video: Brad Pitt and Jennifer Aniston Still Have Chemistry - YouTube 2023, November
Brad Pitt och Jennifer Aniston Skilsmässa Deal: The Bitter End
Brad Pitt och Jennifer Aniston Skilsmässa Deal: The Bitter End
Anonim
Image
Image

Det är en bittersweet dag: Brad Pitt och Jennifer Aniston har slutfört sin skilsmässa bosättning och dela upp alla sina ägodelar i enlighet därmed. Det betyder att det är slutet på en - tråkig men underhållande - era.

Ibland är dessa känslor rosa och oförutsägbara. Nu när Brad Pitt och Jennifer Aniston har avslutat sin skilsmässa bosättning, är vi lite ledsna att vi inte kommer att kunna göra mer billiga skämt om Brad och Jen. Men varje moln har en silverfoder - åtminstone kan vi använda ordet "divvy" mycket för att beskriva hur Pitt och Aniston har delat upp sina saker. Det är små saker som detta som vi måste klä på vid sådana sorgliga tider.

Brad Pitt (DVD-skivor) och Jennifer Aniston var ett riktigt Hollywoodgyllent par, gifta sig i en jätte fairytale ceremoni år 2000 och alltid fotograferas stirrar i varandras ögon. Och allting var bara peachy för Brad och Jennifer - tills Brad tydligen bestämde sig att göra nastydance med Angelina Jolie bakom Jennifers rygg, det är.

Efter deras delade - och eventuella skilsmässa - har Pitt och Aniston gjort väldigt olika saker. Brad hade tittat på några dinosaurier med Angelina och - kanske mer relevant - blev far till Angelinas adopterade barn samtidigt som hon blev Angelina. Jennifer, å andra sidan, har stött och stönat och stönat om Brad till tidningar, kallade en man och gjorde smoochy smooch med Vince Vaughn.

Och nu kommer den sista delen i Brad Pitt / Jennifer Aniston skilsmässa deal - de får dela upp sina saker. Men hur har Brad och Jen bestämde sig för att dela upp sitt imperium? Som alla gifta par skulle dela upp sina grejer, det verkar. Jennifer Aniston har fått huset och Brad Pitt har familjeföretaget. Men det betyder det inte Pitt och Jennifer var tvungna att dela upp en två-up två-down och en manky boot rättvis stall, åh nej.

När vi säger att Jennifer Aniston får huset, menar vi egentligen att hon får $ 29 miljoner dollar Malibu herrgård som paret tidigare ägd Och i gengäld får Brad den stora delen av Plan B, parets gemensamma produktionsbolag. Plan B hjälpte till att göra Kalle och chokladfabriken, och är värd $ 50 miljoner.

Det finns fortfarande inget ord på vem som behövde behålla de olika samlingarna av Vänner DVD-skivor, Gravplundrare datorspel och Jamie Oliver cookbooks i skilsmässa affären, fastän.

Läs mer:

Vänner del, för rikare inte fattigare - Times

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: