Den helt nya Acura NSX är snabbare än någonsin

Video: Den helt nya Acura NSX är snabbare än någonsin

Video: Den helt nya Acura NSX är snabbare än någonsin
Video: The Nissan 300ZX Was The Last True Z Car - YouTube 2023, Oktober
Den helt nya Acura NSX är snabbare än någonsin
Den helt nya Acura NSX är snabbare än någonsin
Anonim

Förra året var 2016 Acura NSX allt raseri, främjas och berömdes av stora namnkändisar som Jerry Seinfeld och Ludacris. Nu när kalendern återigen har rullat över är det dags att ta plats för 2017 Acura NSX, men hur jämför dessa lyxbilmodeller med varandra?

Till att börja med ser det ut som 2017-modellen året Acura NSX kommer att kosta ungefär lika mycket som förra årets modell, som börjar vid ca 155 tusen dollar. Drivaggregatet har ändrats något, men hybrid lyxbil använder fortfarande en dubbel-turboladdad 3,5-liters V-6-motor, tillsammans med elmotorer. Motorn är bra för 500 hästkrafter, medan NSX har en total effekt på 573 ponies.

Den helt nya versionen av Acura NSX har en topphastighet på 191 miles per timme, vilket inte är mycket mer än förra årets modell. En stor förbättring här är att carmakern har lyckats få modellens 0 till 60 mph tid ner från 3,5 sekunder till bara 2,9

FREDERIC J. BROWN / AFP / Getty Images
FREDERIC J. BROWN / AFP / Getty Images

Acura NSX-linje tillverkades ursprungligen från 1991 till 2005 och sätts sedan på hyllan. Den återupptogs 2015, efter att den återkom tillkännagavs 2012, då komikerna Jerry Seinfeld och Jay Leno föreslog det i en Super Bowl-reklam. Ett koncept för andra generationens NSX drivs av Robert Downey, Jr., i Marvel's Hämnarna, och det gjordes speciellt för filmen. Rappare och skådespelare, Ludacris, tjänade som hedersgäst vid en VIP-lanseringsfest för 2016-versionen av Acura NSX och han kunde inte sluta säga trevliga saker om det.

2016 Acura NSX var en stor framgång, och det verkar som att 2017-versionen kommer att visa sig vara lika populär. Acura gjorde ett bra beslut, vilket tog tillbaka deras NSX-linje, vilket de kanske vill fortsätta under de kommande åren. 2017 Acura NSX är ett stort steg upp från Donald Trumps 1991 Acura NSX, den han köpte för sin ex-fru Marla Maples, som nyligen kom till försäljning på eBay. 2017 Acura NSX är snabbare än någonsin tidigare och kommer sannolikt att vinna över lyxbilentusiaster.

Rekommenderad: