Britney Spears pappa att säkra alla, två gånger

Video: Britney Spears pappa att säkra alla, två gånger

Video: Britney Spears pappa att säkra alla, två gånger
Video: People Stink - YouTube 2023, November
Britney Spears pappa att säkra alla, två gånger
Britney Spears pappa att säkra alla, två gånger
Anonim
Image
Image

Nu när han har nycklarna till Britney Spears skattkista, kan Jamie Spears göra vad som helst han gillar.

Och nu har han också fått makt att hyra och elda som han trivs, det ser ut som Britneyes affärschef Howard Grossman kommer att bli den första nacken på huggblocket.

Vi är inte säkra på vad Jamie Spears övriga planer för Britney Spears än är, men vi har hört rykten om att han snart kommer att ta sin plats som inspelningsartist snart. Faktum är att ett album med bubblegum pop berättat Slå mig en mer tid (nej, jag vet att jag är en medelålders man klädd en skolflicka och jag vet att det måste missa dig, men vad säger du att du slår mig ändå) blivande blandas som vi talar.

Vi kommer inte att räkna våra kycklingar här, men det ser ut som någon har meddelandet. Det har varit några dagar sedan Britney Spears lämnade sitt mentalsjukhus, och under den tiden har vi knappast hört några rapporter om att Britney svimmade runt parkeringsplatser som ropade i en rolig röst eller grät på trottoarer eller liknande.

Vad vi menar är att Britney fader Jamie Spears tar sin roll som konservator mycket seriöst och skyddar henne så gott han kan. Och nu har Jamie Spears befogenheter vuxit bara lite mer, för som, som New York Daily News rapporter har han fått befogenhet att segla Britney Spears affärschef Howard Grossman om han vill. Och något säger oss att han vill:

En kommissionär i Los Angeles-domstol har gett den oroliga sångarens farförmåga att branda sin affärschef, Howard Grossman, meddelade fredag fredag. Grossman var beordrad att vända om "alla dokument, dokument och tillgångar som hänför sig till Britney Spears" till Jamie Spears, som är den domstolsutnämnda konservatorn för sin dotter och hennes egendom. Grossman berättade för People.com att han visste om dörrhörningen i fallet torsdag men sa att han inte hade någon aning om varför Spears far sökte rätten att skjuta honom. "Det enda jag ska säga är att mitt rykte talar för sig själv," sa Grossman till People. "Jag kunde inte berätta varför de valde den här vägen."

Så det är Britney Spears affärschef Howard Grossman, och Britney Spears 'ordinarie chef Sam Lutfi slog med en restraining ordning för påstås att slipa upp droger och lägga till det till Britney's mat. Det kommer bli intressant att se vad Jamie Spears nästa uppgift som konservator kommer att vara - han springer ut av människor att skjuta nu, om han inte börjar vända sin galna styrelserums uppsägningsförmåga på en av Britney's little yappy hundar eller beslutar han plötsligt att demote Sean Preston från "son" till "andra kusin" eller något.

Självklart, om det här låter bekant, beror det på det. Först kommer kraften, då njutningen av makt. Därefter föreställer vi oss att Jamie Spears kommer att omringa sig med sycophants, gifta sig med en redneck, föda ett par gånger, skilja sig från honom, raka huvudet, sluta ha på sig underkläder och hamna i det polska sjukhuset på polisen. Vi hör det är genetiskt, se.

Läs mer:

Britney Spears pappa till säckchef - NY Daily News

Rekommenderad: