Busta Rhymes Busted For Assault

Video: Busta Rhymes Busted For Assault

Video: Busta Rhymes Busted For Assault
Video: Busta Rhymes In A Chatty Mood While NYC Assault Charges Loom - YouTube 2023, November
Busta Rhymes Busted For Assault
Busta Rhymes Busted For Assault
Anonim
Image
Image

Busta Rhymes har inte njutit de bästa åren hittills - en av hans livvakter blev dödligt sköt, han stämdes av en man som han uppenbarligen slog upp och nu har han arresterats för övergrepp. Dessutom suger sin nya singel mer röv än en industriell styrka ass-hoover.

Men låt oss hålla fast vid frågan till hands - gripandet av Busta Rhymes för angrepp och besittning av ett vapen. Busta Rhymes arresterades och belastades med angrepp i New York på lördag. Ingen är verkligen säker på vilken händelse som ledde till Busta Rhymes arrestering, eller som han uppenbarligen angreppade, men - hej - en rappare är i trubbel med lagen. Det är nyheter, eller hur? Är det inte

Det var en tid då Busta Rhymes var den brusande clownprinsen i hiphop, spök ut blixten och berättade att han hade oss alla i kontroll och vad har du. Senast har Busta Rhymes inte haft så bra tid av det - utarbetas för att göra skräp gästspår på Pussycat Dolls singlar och gör musikvideor som kopierar Herr & fru Smith så troget att de också lika bra kan visa lite av DVD-skivan istället för att störa med - du vet - filma någonting.

På en mer allvarlig anmärkning är Busta Rhymes stämd av en autografjägare som hävdar att han blev slagen av Rhymes och hans team av goons. Och på en ännu allvarligare anteckning sköt en av Busta Rhymes livvakter i februari; och Busta Rhymes har sedan irriterat polisen för att vägra att bli intervjuad om händelsen.

Och nu har Busta Rhymes arresterats för övergrepp, tydligen efter en händelse som ägde rum förra veckan, där Busta Rhymes påstås attackerade en man som påstod att han spytt i sin bil. Andra rapporter tyder på att en machete hittades i Busta Rhymes bil. Rapparen var arraigned på avgiften på söndagsmorgon tillsammans med två medlemmar av hans besättning och släpptes efter flera timmar.

Men den här arresteringen har gett upphov till att polisen bara letade efter en ursäkt för att få Busta Rhymes att prata om skytten av hans livvakt, som en källa berättade för New York Daily News:

"Jag vet inte om det här är normalt något han skulle bli arresterad för. Men hans bouncer dödades och han ville inte samarbeta. Det här är vår sätt att hantera det."

Kanske kommer denna knep att fungera och Busta Rhymes kommer äntligen att ta sig tid för att berätta för polisen sin sida av skyttehistorien, eller kanske gör han som Beanie Sigel har gjort och håller tyst tills han kan släppa en sång om allt. Även med Busta Rhymes nuvarande form är chansen att han måste pressa sin version av händelserna till en Rihanna guest-rap för en singel med en video baserad runt Ön. Och han kommer troligen att skylla Flipmode ganska mycket, vad det än betyder.

Läs mer:

Busta Rhymes arresterade på assault avgifter - MTV

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: