Caprice Inte Drunk, Just Stinky-Breathed, Court Hears

Video: Caprice Inte Drunk, Just Stinky-Breathed, Court Hears

Video: Caprice Inte Drunk, Just Stinky-Breathed, Court Hears
Video: Jocko Podcast 191 w/ BTF Tony Eafrati: Sometimes You Just Gotta BTF Through - YouTube 2023, November
Caprice Inte Drunk, Just Stinky-Breathed, Court Hears
Caprice Inte Drunk, Just Stinky-Breathed, Court Hears
Anonim
Image
Image

Ignorera vad du har sett på den annonsen där en man på något sätt driver ett pubbord i en tjej och sedan börjar gråta - dricka körning är riktigt coolt. Det är sant - även Caprice är uppenbarligen på den.

Fuzzy-aged knicker-wearer och misslyckad popstar Caprice greps förra året i London för att vara en och en halv gånger över den lagliga alkoholgränsen. Endast Caprice var inte full, hennes advokater säger nu i domstol - i stället var Caprice bara på en kurs av cystitismedicinering. Oh yeah, och hon har också mycket snuskig mingande stinkande andning också.

Vi börjar få intrycket att dryckkörning är den nya måste-ha för kändisar den här säsongen. Michelle Rodriguez från Förlorat greps nyligen för drinkkörning, efter att barnet från The Sixth Sense kraschade sin bilpolis arresterade honom för drinkkörning och marijuana besittning, och då finns Mel Gibson, vem är bara kungen av all dryckkörning är han inte, Sugar Tits?

Men du vet att en kjepp har slutat vara cool när semifamous no-listers som Caprice tycks komma in på lagen, eller hur? Ja, vi vet att Caprice greps för dryck som körde för nio månader sedan - långt innan den här nuvarande dryckkörningsutvecklingen skedde - men hej, det är kul att skylla på Caprice för saker. Åh, du vet vem Caprice är - hon är känd för att vara lite gammal, bara någonsin på sig underkläder och försöker bli riktigt känd för sju år sedan med hennes nummer 24 smash hit single Åh ja. De BBC rapporter:

Caprice, riktigt namn Caprice Bourret, greps den 10 december förra året i Tottenham Court Road, centrala London. Modellen, 34, har tillåtit att dricka men skyller händelsen på droger hon tog för en urininfektion, höll Highbury Magistrates Court … Ms Bourret visade sig vara en och en halv gånger den lagliga gränsen för dryckesdrift med 52 mikrogram alkohol i 35 milliliter andedräkt, efter att officerarna utförde ett andningstest. Hon hade intagit att dricka en flaska och en halv rött vin till lunch och flera glasögon vid en kvällsfest i timmarna före händelsen.

Så Caprice medgav att dricka mycket innan hon greps, och sedan bekräftade ett andningstest att hon var över gränsen. Men det här är långt ifrån ett snitt och torrt fall, som Caprices advokat Nick Freeman hävdar. Förutom att han påskyndade Caprices skick på Cipro, ett läkemedel hon tog för att bota en urininfektion, har han nu kommit med en annan anledning till att Caprice inte bör förbjudas att köra i ett år:

"Hon hade mycket att dricka, jag skulle inte medge för hennes räkning att hon var för berusad för att komma ihåg. Det finns en total frånvaro av något förslag på berusning i det här fallet. Ingen föreslår att hon visade några symptom alls än alkoholhalitos."

Se? Alla Caprice lider av var ett otäckt fall av alko-stink på hennes andetag. Och om tanken på Caprice andas varm, sönderblåsig luft i ditt ansikte som en berusad moster vid ett bröllop sätter inte de åtta eller nio 14-åriga pojkarna fortfarande medvetna om Caprice nog för att få sexuella fantasier om att hon inte har sex med tjejer för resten av livet, det finns inget hopp för någon av oss.

Läs mer:

Caprice hade "alkohol halitosis" - BBC

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: