Carrie Prejeans rasiga e-postmeddelanden är prislösa

Video: Carrie Prejeans rasiga e-postmeddelanden är prislösa

Video: Carrie Prejeans rasiga e-postmeddelanden är prislösa
Video: Her Best Move (Comedy, Romance) Full Length Movie - YouTube 2023, Oktober
Carrie Prejeans rasiga e-postmeddelanden är prislösa
Carrie Prejeans rasiga e-postmeddelanden är prislösa
Anonim
Image
Image

Städra er själva. Vi har några stora nyheter. Redo? Få det här - det finns en skönhetsdronning med en ganska hög uppfattning om sig själv.

Okej, det är inte nyheter - alla vet att om du lägger en skönhetsdronning någonstans nära någon reflekterande yta, försöker hon noga att torka den. Men när skönhetsdrottningen ifrågasatts nyligen, avlivades fröken Kalifornien Carrie Prejean, och den höga uppfattningen av sig manifesterar sig i en sträng av bärsärkagång, analfabeter till fröken Kaliforniens regissör, sedan det är nyheter.

OK, det är inte heller nyheter. Men det betyder att vi kan roa Carrie Prejean, och det är alltid roligt.

Den grundläggande debatten i hjärtat av denna oändliga Carrie Prejean malarkey slutar i slutändan ner till frågan om yttrandefrihet. Ja, Carrie Prejean kan ha förlorat Miss USA-föreställningen genom att knäppa på hur mycket hon ogillar gay folk och hur hon försökte klaga sitt eget ansikte med hennes akrylfingerna första gången hon någonsin såg en episod av Queer Eye For The Straight Guy (vi parafraserar) men är det inte ett fritt samhälle? Bör inte Carrie Prejean få lov att hämta allt hon gillar?

Svaret är tydligt ja. Fritt tal är en grundläggande mänsklig rättighet, och det spelar ingen roll om Carrie Prejean använder den rätten att säga upp en del av samhället som omoraliskt. Det spelar ingen roll om Carrie Prejean gör en serie tv-reklamfilmer som förstärker hennes poäng. Det spelar ingen roll om hon gör några av dessa poäng i bara hennes knickers.

Och det spelar ingen roll om Carrie Prejean vill skicka en tuff serie av alltmer vansinniga e-postmeddelanden som informerar Miss California-direktören om hur lite respekt hon har för honom på en så spräckande, dåligt skriven sätt att om någon var att faktiskt läsa dem högt skulle de sluta släpas till en lunatisk asyl av ett team av burly män utrustade med nät och sprutor.

Vilket är lika bra för, hej, det är vad hon gjort. Nu när hon har blivit avskedad som Fröken Kalifornien för att i huvudsak vara en hemsk person, Carrie Prejeans e-postmeddelanden till arrangören Keith Lewis har blivit offentliggjorda. Och de är så perfekta att vi skulle gilla någon att grava dem ordentligt på sidan av ett berg till fördel för framtida generationer.

Redo? Här är vår favoritbit. Den kommer att svara på ett email från Lewis och ber henne om att informera honom om alla sina planerade möten - bland annat att vara en inbyggd DJ på en lokal radiostation och framträda på Special Olympics - så att de kan placeras på en mästerkalender till undviker schemaläggning av konflikter:

? Du samarbetar inte med mig, och du väljer och väljer de saker du vill att jag ska göra. Det händer inte längre. Sluta tala för mig. Jag har min egen röst. Vad kommer du att göra eld mig för volontärarbete för de speciella olympiska spelen hahaha du är galen Nej, jag gör det här utseendet. Du behöver inga detaljer. Dess för SPECIAL OLYMPICS !!! Du behöver bara veta att jag kommer att göra det bra.

Åh, Carrie Prejean, vi tar allt tillbaka. Du är lysande. Vi tar upp dig direkt, förresten, för om din grammatik och skiljetecken är något att gå för, kan vi föreställa dig att du redan är en erfaren hecklerspray commenter.

Fortfarande, så pinsamt som dessa e-postmeddelanden är, får du åtminstone ett par gyllene alternativ för titeln på din oundvikliga reality-tv-show. Och för posten kommer vi vara säker på att titta oavsett om du väljer att ringa det Carrie Prejean: Hahaha Ur Crazy eller Carrie Prejean: SPECIAL OLYMPICS !!!

Rekommenderad: