Kändis storebror - vad webben tycker

Video: Kändis storebror - vad webben tycker

Video: Kändis storebror - vad webben tycker
Video: The One Question I Never Wanted, Under Monetized Athletes & Professor Vee | #AskGaryVee Episode 222 - YouTube 2023, November
Kändis storebror - vad webben tycker
Kändis storebror - vad webben tycker
Anonim

*** Kolla de senaste Celebrity Big Brother Odds på SportingOdds.com! ***

Image
Image

Kändis storebror verkar ha splittrat nationen i två nyligen. En halvdel av landet tycker att Jodie Marsh är en jätte uppmärksammande moron och den andra hälften tycker … ja, detsamma, verkligen.

Okej så Kändis storebror delar inte alls någon alls. De flesta av oss tror att majoriteten av housemates på årets Kändis storebror är micro-brained dickwads med enorma bräckliga egos - och de är den mest underhållande typen av micro-brained dickwad. Tror du inte på oss? Vi har hållit öronen till Internet grapevine för att ta reda på vad Kändis storebror murmurer vi kunde hitta...

Vår nya kompis Jenny från Nyhetsblogg är inte den största fanen av Jodie Marsh: "Hon gör Chantelle ser hälsosam ut, vilket är ganska bra. Jag såg Hon gjorde henne smink på morgonen och det var som att se ett barn trowl stodgy creosote på deras visage bara till irk mummy medan hon flirtar med step-pappa nummer sju. " Vilka summerar saker ganska bra, tror vi.

De superorganiserade katterna på Specialbets genomfört a Kändis storebror undersökning. En riktig - inte som vår "Nej, det kommer Johnny Vegas att vinna!" bollar upp från några veckor sedan. Och gissa vad de fick reda på? Även om Pete Burns är uppe för eviction denna vecka, han är faktiskt favorit att vinna Kändis storebror. Eller så säger de grubby 40-åriga männen som åtminstone deltog i undersökningen.

Solen hävdar att den tjock-som-muck icke-kändis Chantelle är inställd på att göra £ 100.000 när hon lämnar Kändis storebror genom att bli ansiktet av Trave. Chanteles vänner ringer henne Paris Travelodge, du ser, för att hon ser ut som en chavversion av Paris Hilton. En fin historia, vilket skulle vara trevligare om det inte var så uppenbart PR-stunt.

Till sist, Livsstil Extra rapporterar det PETA är in på Kändis storebror Monkeygate också. Pete Burns gorilla päls har kommit in för en liten djurrättstav, med PETA-talesman Yvonne Taylor som hävdar att "Kappan ser torr och matt ut på Pete Burns - inte vacker ljus och glänsande som det gör på sin ursprungliga ägare, svänger genom baldakin av skogen." Kristus, nu ens Tarzan är in på lagen - var kommer galenskapen att sluta? Glöm inte att besöka avsnittet Specialerbjudanden på SportingOdds.com för det senaste Kändis storebror betting odds - och vilka briljanta odds de är också.

Rekommenderad: