Cloverfield: Nu gör människor vill kasta upp

Video: Cloverfield: Nu gör människor vill kasta upp

Video: Cloverfield: Nu gör människor vill kasta upp
Video: Little Red Wagon (2012) Full Length Movie - YouTube 2023, Oktober
Cloverfield: Nu gör människor vill kasta upp
Cloverfield: Nu gör människor vill kasta upp
Anonim
Image
Image

Vi sa det om Hitta Nemo och nu säger vi det om Cloverfield - En film är inte riktigt bra om det inte gör att du vill blåsa bitar.

Och på den grunden, Cloverfield är förmodligen den bästa filmen hela tiden. Det har rapporterats att filmen orsakar så mycket illamående i biografer som vihers är svimmade ur screening täckt från topp till tå i en otrevlig blandning av puke och semi-digested popcornkärnor. Nästan.

Inte för att Cloverfield är gory, kom ihåg dig - det beror på att kameran kollar runt hela tiden som vi inte vet vad.

Som vi alla vet, skivar monsterfilmen Cloverfield har kallats "det sociala nätverket Godzilla'. Inte för att Cloverfield monster bara bjudit in oss till en Facebook-grupp som heter "Woooarrrrgggh! Hwuuuurgh! - vilket är sant - men eftersom hela saken är filmad i stil med ett gäng pikeys som gör Diet Coke-flaskor exploderar med Mentos i en council estate carpark på Youtube.

Och det har varit lite av ett problem. Några Cloverfield publik medlemmar har klagat på att den snabba, skakiga kamerastilen har lämnat dem oförmögen att följa vad som händer. Och det är främst för att de har blivit övervinnda av den okontrollerade önskan att spruta varje bit av mat som de någonsin har ätit ut ur munnen som om det är en klumpig bensinpump. Boston Herald rapporter:

"Omkring 15 minuter i filmen började min mage att göra ont", sa Chris Hyde, 25, av Lynn, som såg flickan natten det öppnade. "Fyrtio minuter in i det, jag var tvungen att stänga mina ögon, jag var så yr. Slutligen lämnade jag. Det tog mig ungefär en timme att återhämta sig. "" Jag var tvungen att gå upp och lämna teatern i nästan 20 minuter bara för att fortsätta kasta, "sade en bloggare på den populära filmwebbplatsen IMDB.com. CNN rapporterade att det har förekommit liknande klagomål över hela landet från moviegoers.

Det är det största problemet med Cloverfield replikera en typisk skakig Youtube-video - medan det är bra att titta på den typen av saker i ett fönster storleken på din storå på en dataskärm om du blåser upp den på en skärm som är större än ditt hus och gör cola-fylld pick- n-mix scoffers sitter i ett mörkt rum som tittar på det, folk kommer att få motion sjukdom.

Det är dock värt att komma ihåg att hittills inte har rapporterats om faktiska fall Cloverfield-inspirerad kräkning. Och det är en låt, för att vara ärlig. Kanske i det oundvikliga Cloverfield fortsättning Matt Reeves kan gå ut och filma allt genom att hänga kameror från taket med bitar av sträng på en båt mitt i ett stormigt hav. Det är tänkt att få folk att kasta upp.

Eller bara cast Drew Barrymore i det. Samma resultat.

Läs mer:

Monster-ful "Cloverfield" gör barf-o box office - Boston Herald

Rekommenderad: