Courtney Cox skålen smutsen

Video: Courtney Cox skålen smutsen

Video: Courtney Cox skålen smutsen
Video: Kirstie Alley LOVE BOAT 1983 - YouTube 2023, November
Courtney Cox skålen smutsen
Courtney Cox skålen smutsen
Anonim
Image
Image

Av alla gjutna av Vänner, Courtney Cox har lätt haft den tråkigaste solokarriären. Inga rota äktenskapsuppgraderingar, inga misslyckade skräpssatser, nej, um, vad resten av dem har varit på sistone.

Men allt detta kommer att förändras, eftersom Courtney Cox återvänder till våra TV-skärmar i en ny serie med titeln Smuts. Men i en samlad ansträngning för att se till att publiken inte bara kommer ihåg Courtney Cox som koksig, upptatt kock Monica Geller, hennes karaktär i Smuts kommer istället att vara en häftig uptight tabloidredaktör. Eller något.

Sedan deras sitcom bitar dammet 2004, gjutet av Vänner har haft varierande karriärer. Matt LeBlanc försökte och misslyckades med att behålla Joey Levande, Lisa Kudrow gjorde också en skräp sitta, Jennifer Aniston har varit mer känd för sitt personliga liv än någon av hennes filmer, David Schwimmer har dykt upp på Böj din Entusiasm och Matthew Perry … vi pratar inte om Matthew Perry.

När det gäller Courtney Cox (CD skivor), hon har bråttom producerar en serie med huvudrollen Daisy Donovan. Ja, Daisy Donovan från 11 O'Clock Show. Och det är bara om det. Men nu då Vänner reunionserie och Vänner film har båda blivit nixed, verkar Courtney Cox ha beslutat att gå vidare. Så hon ska göra Smuts, en ny serie för FX.

Smuts sägs vara en "drama" om skära och stötta världen av tabloidjournalistik, med Cox som huvudrollör som redaktör för två tidningar. Det handlar om allt vi vet Smuts kan vara en udda Ally McBeal-stil drama eller det kan vara en eländig NYPD Blue-stil drama. Men med återkommande tecken som "en schizofren paparazzo och a kämpande skådespelare" vi antar att vi sannolikt strider in i McBeal territorium.

Courtney Cox och hennes man David Arquette är verkställande producerande Smuts med skaparen Matthew Carnahan, som också ska skriva och styra pilotavsnittet. Produktionen börjar i mars i Los Angeles.

Läs mer:

Cox rätter "Smuts" roll för FX pilot - Reuters

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: