Davina - Officiellt Inte Mycket Bra

Video: Davina - Officiellt Inte Mycket Bra

Video: Davina - Officiellt Inte Mycket Bra
Video: He saw the Tic-Tac UFO - Life Changing Events with Sean Cahill - YouTube 2023, November
Davina - Officiellt Inte Mycket Bra
Davina - Officiellt Inte Mycket Bra
Anonim
Image
Image

Davina McCall. Hon är quirky! Hon är jättekul! Hon är en stor TV-presentatör! Hör här. Kan du höra det? Det är ljudet av folk som slår sina tv med grishuvud. Varför? De byter Davina av i droves.

Varför? Förmodligen för att hon blir till en rav. Hooked näsa, klädd i svart, kackling, gouging ögonbollar ut … den typen av sak.

Hur som helst, Davina McCall har uppnått en svindlande prestation, genom att förlora en fjärdedel av sina tittare under den andra veckan av hennes twitter boxshow, kallad Davina (duktig och original, va?).

Shite-underhållning är något som Beeb ser ut att visa mer av och i form av Davina McCall (DVD-skivor) gushing över Pierce Brosnan, Martin "Tiny Eyes" Shaw och Naomi Award-vinnare Westlife under henne Davina chatt-show, så tittade moster att ha en hälsosam familjen roligt. Men Davina blev pummeled av C4s husprogram Flyttning, Flyttning, Flyttning, Flyttning, Relocation. I huvudsak var en talkhow uppslagen av två medelklass idioter poking runt en guffawing twittish par ny bostad. Eventuellt gjort av hampa och föräldralös hud.

Den fullständiga handledsskärmen slutar inte där för den förstnämnda Beau av Eric Clapton. Davina kommer varmt på klackarna av misslyckandet av Han har en baby. En bisarr idé för en show, där Davina följde några block kring vem som var på väg att bli föräldrar för första gången.

Davina: "Så Frank, hur känns det? Du ska bli pappa!"

Frank: "Ja, jag är ganska stressad faktiskt. Den kameran i mitt ansikte hjälper inte …"

Davina: "Kan du gå igenom dina känslor just nu, för tittarna hemma?"

Frank: "Lyssna, min stackars fru håller att trippla över dessa ledningar, och alla dessa ljusa ljus gör oss upprörda."

Davina: "Skulle du ha kul att gråta för tittarna hemma?"

Frank: "Fuck off och lämna oss ensam"

Gissa vad? Det gjorde piss-allt i betyg, och blev omedelbart tappat. För att inte fresta ödet, men hur det DavinaGår …

Detta är uppenbarligen ett annat fall av dessa Hooray Henry TV-execs Tänk att Davina McCall är älskad av alla, och den brittiska allmänheten kunde inte ha för mycket av henne på sina tv-apparater. Hur fel var de? Den cow-headed allmänheten började tröttsamt av hennes giddy kotletter som Storebror kom till sin tvivelaktiga klimax, och då, AARGH! Finns det ingen flykt från denna kråka inför kvinna?! Ring det till Linda Barker syndrom, där någon är på din skärm så mycket att det faktiskt bränner sin bild direkt till din mangled näthinnan.

En idé kan vara att ha någon form av elektroniskt chocksystem som skickar 10 000 volt upp en TV-exek rectum så snart de tror ord "Davina McCall", "Linda Barker", "Ant och Dec" eller "Jimmy Carr". På det sättet kan vi se några progs som presenteras av någon som har färdigheter baserade på att presentera, i motsats till att bara erbjuda sina röv till någon passande seglare.

Fortfarande. Inte halvt så fruktansvärt som Kerry Katona.

Läs mer:

DAVINA MCFALL - Spegel

[berättelse av Mof Gimmers]

Rekommenderad: