Desperata hemmafruar hävdar att deras show inte är häftigt

Video: Desperata hemmafruar hävdar att deras show inte är häftigt

Video: Desperata hemmafruar hävdar att deras show inte är häftigt
Video: Best Scary Videos of 2023 [Mega Scary Comp. V3] - YouTube 2023, November
Desperata hemmafruar hävdar att deras show inte är häftigt
Desperata hemmafruar hävdar att deras show inte är häftigt
Anonim

Kollar du på andra säsongen av Desperata hemmafruar? Chansen är att du började, men - som alla andra - gav du dig del av vägen genom att inse att det var en hårig gammal väska med bollar.

Och av Kristus är de gjutna av Desperata hemmafruar någonsin irriterade över det. Även om säsong två av Desperata hemmafruar var ungefär lika roligt att titta på som looped repeats of The Wake Awake Tarm Surgery Club, det finns en Desperata hemmafruar Season Two DVD kommer snart ut. Och trots att de flesta hellre vill köpa en DVD av Världens finaste Hacksaw Castrations, gjutet av Desperata hemmafruar har gått på offensiven. Kort sagt var deras punkt det Desperata hemmafruar Säsong två var riktigt bra och du har fel för att inte tycka om det.

När Desperata hemmafruar först kom ut, det var spionerat som det nya Sex och staden. I själva verket fanns det ingen stad och människor hade bara sex om de kunde hålla sina bras stadigt färdiga och det enda som de två visarna hade gemensamt var att de båda innehöll en massa irriterande kvinnor som pratade skit på varandra alla tid. Och att de var skräp.

Säsong två av Desperata hemmafruar, dock, var kritiserad av kritikerna i en sådan utsträckning att stjärnorna på showen måste gå ut och offentligt försvara den. Talar på lanseringspartiet för Desperata Housewives: Den fullständiga andra säsongen; Extra Juicy Edition DVD, Eva Longoria sa:

"Jag är så stolt över den här DVD-skivan, för jag tror att när du förstår det, inser du verkligen hur bra säsong två var, i stället för att lyssna på, bara kritiker som säger" Åh, de är i en nedgång. var inte som förra året. När du verkligen tittar på DVD-skivan, och särskilt Gabrieles storyline och Gabrielels båge, så var det så mycket där. Det var definitivt det bästa arbetet jag någonsin gjort i mitt liv."

Nu tycker vi att Eva Longoria gör sig själv här, eftersom det bästa jobbet hon någonsin gjort i sitt liv är det enkelt hur hon ständigt talar om sin vagina som att den bara har fallit från rymden och fästs i hennes kropp. Antingen det eller den fruktansvärda sätten som hon visade upp i den skräddarsydda kamelutrustningen på MTV-priserna i fjol. Faktum är det förmodligen anledningen till att ingen gillar det Desperata hemmafruar mer - avskärmshändelser är omkring 10 000 gånger mer än vad som helst som verkligen händer på själva showen.

Titta på fakta: offscreen, en man flapped hans willy om, en glödlampa nästan blinda Teri Hatcher - som juridiskt inte shag män i en skåp utanför hennes hus, en av dem blev förlovad med Michael Bolton, en annan blev tillsagd att hon har fint hår och Eva Longoria sa att hennes pojkvän var skit i sängen tills någon tog en bild av henne så stor att du kan se den från rymden. Medan på skärmen pratade en massa irriterande kvinnor en massa skit till varandra hela tiden. Vilket skulle du helst titta på?

Läs mer:

Desperata Housewives försvara andra säsongen - Räv

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: