Die Hard 4 för att få den sämsta filmtiteln i historien

Video: Die Hard 4 för att få den sämsta filmtiteln i historien

Video: Die Hard 4 för att få den sämsta filmtiteln i historien
Video: Billy Ocean - When the Going Gets Tough, the Tough Get Going (Official Video) - YouTube 2023, November
Die Hard 4 för att få den sämsta filmtiteln i historien
Die Hard 4 för att få den sämsta filmtiteln i historien
Anonim
Image
Image

Vissa av er, vi visste, hade kastat bort bekymmer att Bruce Willis var för gammal och doddery att göra Die Hard 4, och såg verkligen fram emot att se det, så här är de dåliga nyheterna: Die Hard 4 har den skrämmaste filmtitel någonsin.

Du tror att vi menar Die Hard 4.0? Varför är det verkligen en fruktansvärd sak att ringa en film - ett häftigt försök att dra svettig gammal Bruce Willis in i 21-talet. Men Die Hard Producenterna har förändrats av hjärtat och har på något sätt valt en titel ännu mer slackjawed än Die Hard 4.0. Redo? Det nya namnet för Die Hard 4.0 är Live Free Or Die Hard.

Ja, vi vet. Vi vet.

Det är allt raseri för tillfället att ta tillbaka knackade gamla actionfilmsfranchise. Sylvester Stallone gör Rocky Balboa för tillfället - och en släpvagn som är spännande tills du inser att du i grund och botten tittar på en 60-årig man som kör uppför en kulle - och sedan är den på den nya Rambo film, där Stallone förmodligen kommer att förstöra Hizbollah med en pimpad Stannah Stairlift och lite lavendel vatten. Och Bruce Willis vill ha det, damnit.

Vi visste redan att Bruce Willis var i samtal för Die Hard 4, men saker tycks ha stärkt något. Borta är hemskt Die Hard 4.0 moniker och den intressanta delplot där John McClane sues en paparazzo för att hävda att John slog honom och i kommer Undre världen direktör Len Wiseman, ett utgivningsdatum den 29 juni 2007 och en filmtitel så otroligt otydlig att det låter som om det borde vara en sång skriven av ett republikanskt land och västerländsk sångare i en billig stjärna och randig T-shirt medan man protesterar utanför en abortklinik - Live Free Or Die Hard.

Vad gör titeln Live Free Or Die Hard Ännu mer eländigt är att det framkallar bilder av John McClane som zoomar genom Basrahs gator i en uppbyggd jeep som slår ner våg efter våg av irakiska uppförare med en maskingevär som är lika stor som en komålad i amerikanska flaggans färger medan Född i USA spelar på stereo. Men det är inte. Faktiskt, Live Free Or Die Hard handlar om Bruce Willis som kämpar för några hackare. Reuters beskriver plot av Live Free Or Die Hard:

Historien handlar om en attack på amerikansk datainfrastruktur som börjar stänga landet. Den mystiska figuren bakom schemat har funnit alla digitala vinklar men räknas aldrig på Willis 'gammaldags, "analoga" karaktär, John McClane.

Bra, så istället för Alan Rickman faller av en skyskrapa eller en flygplan som blåser upp, slutet av Live Free Or Die Hard kommer att se Bruce Willis gå runt en spoddy 14-årig pojke hus och koppla ur sin dator. Uppvakta.

Läs mer:

Die Hard Breaks Free Nästa juni - Reuters

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: