Disney: "Lindsay Lohans bröst är bara perfekta"

Video: Disney: "Lindsay Lohans bröst är bara perfekta"

Video: Disney: "Lindsay Lohans bröst är bara perfekta"
Video: THE WICKER MAN - Official Trailer - Starring Christopher Lee - YouTube 2023, Oktober
Disney: "Lindsay Lohans bröst är bara perfekta"
Disney: "Lindsay Lohans bröst är bara perfekta"
Anonim

Vill du veta vilken av Hecklersprays största historier hittills varit? Vill du veta vilken magisk rubrik som lockade uppmärksamheten hos web-personer världen över?

Image
Image

Det var ingen annan än de häpnadsväckande nyheterna Disney hade bestämt det Lindsay Lohan s (DVD-skivor) huvudrollen vända sig i kommande Herbie: Fully Loaded har visat sig lite för … ahem … "top-heavy" för en familjemedlem, och de studieledare hade krävt att de digitalt reducerades till en mer "acceptabel" nivå.

Direktör Angela Robinson, men har starkt förnekat sådana rykten: "Det tror jag var i stor utsträckning förökat på Internet" hon förklarade. "Det var inte riktigt en oro."

Vi är fortfarande inte helt säkra. Det har påpekats att "jämfört med hennes kläder i hit-komedin Mean Girls (DVD-skivor), den 18-årige Lohans klädsel är positivt konservativ". Hecklerspray - i en modig show av hängivenhet till dig, kära läsare - har bara spenderat sex timmar att titta på Elaka tjejer i slow-motion och frysa ram och kan bekräfta det, ja det är så. Och om någon speglar filmen i din samling, kan den lätt förklaras bort som en "oönskad present för din systerdotter".

Hecklerspray skulle också vilja stolt lägga till att vi var bland de allra först att bryta denna otroliga historia första gången. Det är rätt - när det gäller nyheterna om kända kvinnors tuttar är vi helt enkelt toppen av ligan.

Våra mamma är så stolta över oss, du vet.

Rekommenderad: