Dolly Parton s Boobies Mess All Up

Dolly Parton s Boobies Mess All Up
Dolly Parton s Boobies Mess All Up
Anonim
Image
Image

Det finns inget sätt att hövligt placera detta, så vi går bara och säger det - Dolly Partons bröst är rena onda.

Okej, kanske ren ondska är lite överdrivning - det är inte som att de är ansvariga för mer än kanske fem eller sex globala grymheter - men du kan inte förneka att Dolly Partons bröst är ett riktigt gammalt par bastards.

Varför? Eftersom Dolly Partons bröst är så stora att de har knuffat ryggen och tvingat henne att avbryta en hel turné. Var ska vi få vår fixa av gammal, massiv-boobed, rootin'-tootin country and western music now? Keith Urban?

Alltsedan Whitney Houston återtecknade sin sång Jag kommer alltid älska dig, Dolly Parton har inte behövt göra någonting, förutom att styra de 16 pengar lastbilar som besöker hennes hus varje dag till den jätte övergivna stenbrottet som hon använder som en royaltyfall. Visst, Dolly Parton slår ut och om igen för att se hur Rotherham ser ut eller att höra Jessica Simpson massakrerar en av hennes sånger, men i huvudsak gör hon inte så mycket idag.

Dolly Parton är dock en konstnär och från tid till annan tänds en eld under henne för att skapa helt ny landmusik och resa runt Amerika spelar den till de crosseyed och tandlösa truckers som kommer uppskatta det mest. Men så mycket som Dolly Parton skulle vilja åka på turné, finns det ett par saker som försöker hålla henne tillbaka.

Hennes bröst.

Förutom låtarna och det stora håret och den semi-framgångsrika filmkarriären och temaparken är Dolly Parton förmodligen mest känd för att ha bröst som två blyfyllda dinosaurägg. Medan den uppenbara uppenbarelsen mot Dolly Partons titaniska knockers är det skrämmande weirdos fortfarande tänker "Woar, Dolly Parton!" trots att hon nu är 62 år, är nackdelen att den episka gravitationen hos hennes bröst har vridit Dolly Partons ryggrad i något som ser ut som ett frågetecken som ritats av en häst med pensel i munnen.

Och det betyder att Dolly Partons turné är avstängd, som Reuters rapporter:

Dolly Partons bröst kan vara två av undervärldens underverk, men landmusikikonet säger att de är en smärta i ryggen. Parton, 62, sa på måndag att hon skulle skjuta upp sin kommande nordamerikanska turné när läkare sa att hon skulle ta det lugnt i sex till åtta veckor för att vila sin ömma rygg. "Hej, du försöker vinka dessa valpar om ett tag och se om du inte har problem med ryggen," sa folksy singer-songwriter i ett uttalande.

Det är en dubbel skam, för Dolly Partons turné var att hjälpa till att främja Backwoods Barbie, hennes första nya riktiga landalbum i 17 år. Men det är inte så dåligt, för turen ska vara tillbaka på vägen om några månader. Och då kommer vi att höra Dolly Parton debut hennes nya låtar som Ow My Back, Breasty Men Hump-Backed och den gripande tårskytten Du dumma bröst, jag håller på att hugga dig.

Läs mer:

Dolly Parton skjuter upp turné, skyller bröst - Reuters

Rekommenderad: