Donalds fru, sätter ut en baby trump

Video: Donalds fru, sätter ut en baby trump

Video: Donalds fru, sätter ut en baby trump
Video: The Love Boat: Story (Subtitles) - YouTube 2023, November
Donalds fru, sätter ut en baby trump
Donalds fru, sätter ut en baby trump
Anonim
Image
Image

Donald Trump blev inte där han är nu genom att göra saker med hälften. Så när Donald Trump fick sin fru, fick han henne verkligen - och nu har Donald och hans fru en liten pojke Trump.

Tidigare idag, Melania Knauss födde en pojkepojke - hennes första och Donalds femte. Rapporterar att Donald Trump omedelbart klämde placentan på huvudet som ett något övertygande hårstycke än det han redan äger är ännu inte bekräftat.

Nu när han är en tv-megastar efter den globala framgången av De Lärling, Donald Trump (Grejer) vet hur man spelar mediaspelet. Tjugo minuter efter att hans fru hade varit genom en av de mest fysiskt krävande och dränering åtta timmar av hennes liv som hon ansträngde sig för att driva en människa Att vara ute av sin kropp var Donald Trump på telefon till TV-show Imus In Morgonen att skryta allt om hans fenomenala barnskapande färdigheter:

"Alla är perfekta. Hon är väldigt glad och Det är jättebra … Jag fortsätter att vara ung, eller hur? Jag producerar barn, jag blir ung."

Dess trodde att Trump-barnet omedelbart avfyrade både sin jordmor och hans mamma i en övertygande voiceover medan han vildsprutade fingrarna runt, med tårar av stolthet till hans äldre fars ögon.

Tala på telefon till Imus på morgonen, Erkände Donald Trump att a Namn till barnpojken skulle ännu inte slutföras - möjligen under Donald och Melania försöker tänka på något ännu mer löjligt än Donald Jr, Ivanka, preteen* eller Eric.

Låt oss se hur länge det är förut Martha Stewart skickar Trumps ett par brutna glasfyllda booties.

Läs mer:

Donald Trumps fru föder - Newsday

[historia av Stuart Heritage]

* Åh, okej då Tiffany. Spoilsports

Rekommenderad: