Drew Brees 'Multi-Million Smycken Lawsuit är uppvärmning!

Video: Drew Brees 'Multi-Million Smycken Lawsuit är uppvärmning!

Video: Drew Brees 'Multi-Million Smycken Lawsuit är uppvärmning!
Video: Thronebreaker Witcher Series Gameplay Walkthrough [Full Game Movie - All Cutscenes Longplay] - YouTube 2023, Oktober
Drew Brees 'Multi-Million Smycken Lawsuit är uppvärmning!
Drew Brees 'Multi-Million Smycken Lawsuit är uppvärmning!
Anonim

Drew Brees är en av de mest framgångsrika passagerarna i NFL-historien och har en handfull lag- och ligaposter. Men utanför fältet är han engagerad i en laglig kamp som kan vara ännu mer smärtsam än ett defensivt slut som sparkar honom.

Brees stämmer Vahid Moradi, hans gamla juvelerare, hävdar att företaget har kostat honom miljoner dollar under flera år.

Den största gärningsmannen: en 4,09 karat diamant Brees ursprungligen köpt 2015 för $ 8,1 miljoner. Quarterbacken trodde juvelern var övervärderad diamanten, och han tog den med till en tredjeparts bedömare.

Den bedömaren erbjöd ett värde på 2 miljoner dollar - cirka fyra gånger mindre vad Brees betalade för det. Brees sände sina förluster, sålde Brees sålunda diamanten för 3,75 miljoner dollar i vår.

Jayne Kamin-Oncea / Getty Images
Jayne Kamin-Oncea / Getty Images

Komplicerade saker är dock att mannen som bedömde diamanten fick en provision för att förmedla affären med den nya köparen. Om det verkar misstänkt för dig är du inte ensam. Vahid Moradi advokat Eric George kände på samma sätt och upptäckte något intressant efter en liten grävning.

Det var en ganska fantastisk interaktion under en senare deponering där advokat Eric George frågade Drew:

"Skulle det överraska dig att veta att det erbjuds just nu hos en grossist för 6,8 miljoner dollar?"

Drews svar enligt domstolsutskriften var:

"[Brees shakes hans huvud]"

Tydligen samma diamant, den som Drew köpte för 8 miljoner dollar såldes för 3,8 miljoner dollar, säljs för närvarande för 6,8 miljoner dollar hos en grossist. Och om den skulle säljas i en butik som Tiffany, kunde den hämta upp till 10 miljoner dollar.

Naturligtvis är det bara det aktuella priset för diamanten, inte vad det faktiskt kommer att sälja för. Det ändrar dock inte Brees inställning att han känner sig otrogen av juvelern.

Rättsfallet kommer sannolikt att dra ut under den här säsongen. Under tiden måste vi bara se var den diamanten hamnar.

Rekommenderad: