Eric Wareheim Net Worth

Video: Eric Wareheim Net Worth

Video: Eric Wareheim Net Worth
Video: Little Danson Man Movie Trailer | Tim and Eric Awesome Show, Great Job! | Adult Swim - YouTube 2023, Oktober
Eric Wareheim Net Worth
Eric Wareheim Net Worth
Anonim

Eric Wareheims nettovärde: Eric Wareheim är en amerikansk skådespelare, komiker, författare och regissör som har en nettovärde på 2,5 miljoner dollar. Eric Wareheim utgör en halv av komedihandlingen Tim och Eric. Komediens genier skapade TV-program, bland annat Tom Goes till borgmästaren och den prisbelönta Tim och Eric Awesome Show. Wareheim träffade sin komedi-partner Tim Heidecker när han deltog i Temple University. Det komiska förhållandet började när de gjorde sin första film om fäder. Wareheim-Heidecker-partnerskapet började när duoden skickade kopierar sitt arbete till komiker Bob Odenkirk. Deras plan fungerade som Odenkirk tyckte om vad han såg och gick med på att hjälpa de spirande stjärnorna genom att överföra den till Cartoon Network. Warehiem och Heideckers arbete blir den animerade hitserien Tom Goes till borgmästaren.

Warehiem och Heidecker fortsatte sedan producera Tim och Eric Awesome Show för Adult Swim (del av Cartoon Network.) Showen har en infusion av live action, skiss och animation. De två komikerna kom också fram i filmen Låt oss gå till fängelse och videospelserien VideoGaiden. De styrde en 2010 Superbowl-kommersiell och har nyligen regisserat en serie Old Spice-reklamfilmer, med skådespelare Terry Crews.

Warehiem kan göra en halv av en utmärkt komedihandling, men han har egna projekt. Wareheim har varit inblandad i en serie musikprojekt, bland annat ett nyvågsband som heter Twelve Tone System där Heidecker var kort medlem. Under 90-talet var Wareheim en gitarrist för duo Adam och Justine. Han utför för närvarande i ett band som heter Sola. För att lägga till sina många talanger riktade Warehiem en mängd musikvideor till Tommy Spark, Flying Lotus och MGMT.

Rekommenderad: