Alla är avundsjuk på Kerry Katona - Officiell

Video: Alla är avundsjuk på Kerry Katona - Officiell

Video: Alla är avundsjuk på Kerry Katona - Officiell
Video: Obsessed with Kerry Katona 😭 #Shorts - YouTube 2023, November
Alla är avundsjuk på Kerry Katona - Officiell
Alla är avundsjuk på Kerry Katona - Officiell
Anonim

Om hecklerspray skulle sätta dig ner - möjligen med en fin kopp te och några namn märke chokladkakor - och fråga dig vilken offentlig bild du var mest "Svartsjuk" av, vad skulle du säga?

Du kan eventuellt välja Norman Mailer, som kickstarted en livstid av searing kulturkommentarer när han publicerade sin sensationella debutroman De Nakna Och De Döda vid den sjukdomsmässiga anbudsåldern på bara 24. Möjligen.

Eller kanske du skulle sucka, sluta låtsas att vara all intellektuell och motvilligt erkänna hur avundsjuk du är av superstar par Brad Pitt och Angelina Jolie - otroligt snygg, vansinnigt välbärgad och kunna smälta runt om i världen i stora privata strålar som äter stora privata tallrikar med överdådig kaviar.

Eller - äntligen - skulle du kanske bryta ner i tårar och skryta om hur du verkligen är, verkligen avundsjuk på en bubbelbladig, tomkalad uberchav vars track record of "achievements" inkluderar en) att vara i ett tjejband i ungefär fem minuter, b) gurning till kameran i en serie av helvete skrämmande reklamfilmer för pikey-beacon stormarknad island och c) ha stora wobbly tuttar.

Det är en tuff, eller hur?

Inte om du är Kerry Katona (CD skivor), det är det inte.

Kerry hävdar att alla människor som har sålt historier om henne till tidningar (förmodligen används ordet "historia" i läskaste möjliga bemärkelse, eftersom de flesta av dessa "uteslutande" består av uppenbarelser som "Ex-Atomic-Kitten Girl har förmåga att andas" eller 'Wow! Busty Kerry har ett ansikte") Har gjort det helt enkelt för att de är 'svartsjuk'.

Katona har rubbade påståenden att hon har ett rasande drickproblem och tycker om att njuta av den udda biten av morfarens självhäftas Magic Nose Powder:

"Jag har aldrig tagit kokain. Aldrig i en miljon år."

Ett uttalande som förmodligen skulle fungera lika bra med refrain "Passerat en GSCE", man känner.

Katona - feverishly övertygar sig om att hon är målet för en stor sammansättning av samhällsmedier som en dum X-Files bit-karaktär - har slagit på teorin som huvudämnet 'svartsjuk' synder är helt enkelt horder av ’Bitchy’ kvinnor ut för att samla hämnd.

Kanske har hon en poäng. Germaine Greer kan ha varit banbrytande för den feministiska rörelsen sedan 1970-talet, men Hecklerspray satsningar hon är mäktig upprörd att hon aldrig fick chansen att skita ut legioner av idiot-barn som föddes av Westlife star och walking charisma bypass Brian McFadden.

Fortfarande. Medierna, va? Ge den dumma lilla wannabe all den uppmärksamhet. Ärligt talat - om vi ser en till artikel som ger den tvåbitiga nonentityen även minsta lite exponering, vi ska alla skrika tills våra åsnor smälter.

Åh. Läs mer:

Katona: "Jealous" Människor säljer berättelser om mig - Breaking News

[berättelse av C J Davies]

Rekommenderad: