Allt du behöver veta från vecka 6 i NFL

Video: Allt du behöver veta från vecka 6 i NFL

Video: Allt du behöver veta från vecka 6 i NFL
Video: 4-3-3 DEFENDING AND PRESSING - YouTube 2023, Oktober
Allt du behöver veta från vecka 6 i NFL
Allt du behöver veta från vecka 6 i NFL
Anonim

Nu när sex veckor har gått i NFL har vi en ganska bra uppfattning om vem lagen är. De som var bra tidigt har fortsatt att lysa, medan de som har varit dåliga har det bra inte gjort mycket för att bli bättre. Och det sista vinnlösa laget vann äntligen, så 2008 Detroit Lions kan vila lätt och veta att 2015 Detroit Lions inte kommer att jämföra deras 0-16-märkning av förmögenhet. Låt oss ta en titt på några av höjdpunkterna.

Mest underhållande spel

I en komplett 180 från förra veckan fanns det väldigt få spel som var faktiskt konkurrenskraftiga och roliga att titta på hela. Det var roligt att titta på Philip Rivers kasta bollen över Lambeau, men vi går med ett spel som såg båda quarterbacks som slängde den utan att bry sig om i världen: Lions och Bears. Detta fick bonusen att se att lejonna firar att vinna sitt första spel med den typ av spänning som ett litet barn har i att oöppna en present som de har velat ha i flera år. Men onfield-åtgärden var full av bra saker också: Matthew Stafford och Jay Cutler kombinerades för att kasta för 758 meter och fem touchdowns, Alshon Jeffery återvände och tog in åtta fångster för 147 meter och en touchdown, och det här spelet hade tre poäng i sista minuten, inklusive en framåtriktad touchdown av lejonerna med 21 sekunder kvar, och ett bindningsfältmål som tiden för Bears. Sedan i övertid såg vi nästan vår första slips år innan Matt Prater begravde en från 27 meter ut för en 37-34 seger. Vi kommer också att bevittna en annan "This is a catch" -upplaga, som kommer att behandlas mer djupgående senare. Spoiler alert: NFL vet fortfarande inte hur man definierar en fångst.

Vem tjänade sitt lönecheck?

Michael Vick hade bara kastat i sex varv på tre kompletteringar innan han gick ut med en skada under tredje kvartalet. Så Steelers var tvungen att vända sig till … Landry Jones ?! Tro det eller inte, produkten från Oklahoma var en stor anledning att Pittsburgh slog av kardinalerna. Jones gick 8-i-12 för 168 meter och två poäng. Sex av dessa passerar, 137 på gårdarna, och båda poängen gick till Martavis Bryant, som spelade i sitt första match sedan han kom tillbaka från en upphängning. Det var en inlämningsberättelse i åldrarna, och kommer säkert att bli omgjort till en direktfilm inom de närmaste åren.

Delfinerna var så dåliga i London att de lämnade sin tränare där. Tja, inte riktigt, men de brandade defensiv koordinator Kevin Coyle och huvudtränare Joe Philbin. Philbins ersättare, Dan Campbell, injicerade omedelbart ett liv till ett lag som har varit slarvigt hela säsongen. Resultatet var Miamis mest kompletta ansträngning överlägset, i en Titans 38-10-rutt: Ryan Tannehill slängde bara sju inkompletter, Lamar Miller sprang för 113 meter, Jarvis Landry gjorde ett slut och Cameron Wake spelade in fyra säckar och två tvingade fumbles, allt i första halvlek. De är hans första säckar på säsongen, så kanske det här är början på en breakout för honom, och i förlängning, resten av Miami-försvaret.

Denver är fortfarande obesegrad, men du måste verkligen fråga hur många fler matcher de kan vinna så här. Återigen drog försvaret dem ur en tät rutt. Aqib Talib hade sin andra plocka sex av säsongen, och när Peyton Manning vred bollen över i Denver-territoriet stod Broncos D fast och tvingar en ofullständighet innan två säckar av Josh McCown slog bränderna ut ur fältmål. På dagen tog Broncos McCown ner fyra gånger och orsakade tre omsättningar. De har inte övertygande vunnit ett spel ännu, men de är 6-0 och springer iväg med AFC West.

Steve Smith Sr. måste ha någon form av affär med djävulen, för det finns inget sätt att han borde göra vad han gör vid 35 års ålder, än mindre med BROKEN BONES i ryggen. Han avslutade med sju fångster, 137 meter, och en touchdown som ganska mycket trotsade varje regel av rimlig logik. Det är en absolut skam att han slösar sin sista säsong i Baltimore. Det är fortfarande dags att byta honom, Ravens. Få det att hända!

DeAndre Hopkins hade 15 + mål för tredje gången i år och leder alla breda mottagare med 90 på säsongen. Vid denna takt får han 240 mål och 139 fångster. Hans fångstradie kan vara bättre än någon annan spelare i ligan. Fall i sak: han tog bokstavligen en boll genom att smälla den mot hjälmen när han föll ut ur gränsen. Absurd.

Sam Greenwood / Getty Images
Sam Greenwood / Getty Images

Vars prestation förtjänar en "förbättring av behoven?"

The Colts spelade patrioterna för första gången sedan de utsatte världen för Deflategate, och det var ett mycket närmare spel än vad vi har kommit att förvänta oss när dessa två lag möter. Faktum är att det var ett sexpoängsspel när Coltsna befann sig inför 4: a och 3 från sin egen 37-yardlinje. Sunt förnuft skulle säga att du skulle dö i den situationen. Det var vad Colts lined upp för att göra, men då körde nio spelare till höger om fältet och lämnade bara WR Griff Whalen som knuffade bollen till den lämpligt namngivna säkerheten Colt Anderson, med fyra patrioter som stirrade ner på den stackars quarterbacken. Tydligen var leken bara ett knep för att försöka dra Patriots utanför, men när Whalen faktiskt slog bollen, gick sakerna lika bra som du förväntar dig. När New England tog bollen över på nedgångar, marscherade de ner på fältet och gjorde vad som visade sig vara den vinnande touchdownen. Aj.

Seahawksen blåste ännu ett winnable spel, den här gången mot panterna. Med en minut kvarstod Earl Thomas och Richard Sherman blandade sig på sina signaler, och lämnade Carolina tight end Greg Olsen öppet för att springa upp i mitten av fältet för en touchdown.Det är nog en av de enklaste spel-vinnande touchdowns du någonsin kommer att se. Seattle är ett mirakel som tvingas fumla och felaktigt verkställt regel från att vara 1-5. Och den skrämmaste delen är att de fortfarande är bara två matcher från första plats och fortfarande har två att spela mot de avdelningsledande kardinalerna.

Mike McCoy s play-call i slutet av Laddare spelet mot Packers var förvirrande, i bästa fall. Att försöka knyta spelet i en första och en målsättningssituation, och med en sizzling quarterback som bryter mot alla typer av poster, valde Chargers att gå med insidan av handoffs till diminutiva third down back Danny Woodhead. DUBBELT. Antonio Gates, som Packers hade svårt att täcka hela spelet, var inte riktad. Och på den avgörande fjärde nivån måste floderna döda igen, Woodhead. Han hoppar inte ut någon. Den tvivelaktiga uppringningen kostar laddare som poängerar en bindande touchdown och eventuellt vinner i övertid mot ett mycket bra Green Bay-lag.

NFL-regelboken är en förvirrande behemot, men något måste göras om detta "vad är en fångst?" konversation som inte verkar ha ett legitimt svar. Vi har sett massor av lekar där en spelare verkar släppa ett pass och det regerar en fumla, eller han verkar göra en fångst och flytta innan han blir slagen och det regerar ofullständigt. Eller ibland gör han bara en fångst och det kallas inte en fångst. Det är mycket förvirrande, och söndag gjorde ligan ingen gynnar. Nära slutet av första halvleken tog Golden Tate ett pass på ett lutande mönster som sträckte sig in i ändzonen. Han slogs när han fångade den, och bollen poppade ur händerna och blev avlyssnad av Bears. Tre olika personer under detta spel gav sin åsikt, och ingen av dem var samma: Foxs regler expert Mike Pereira insisterade på att det var en avlyssning, huvudansvarig Walt Coleman regerade det en touchdown, men hade inte riktigt en förklaring till varför, och NFL: s VD för Officiating, Dean Blandino, sa att detta var klart en fångst. När tre olika människor inte klart kan definiera en av de mest grundläggande delarna av ett fotbollsmatch är det typ av problem.

Talar om problem var NFL Network-täckningen lite saknad efter Bengals / Bills-spelet. Nyckelordet är "täckning". Nätverket intervjuade Bengals hörnback Adam Jones, men de flesta tittare missade sannolikt vad Jones hade att säga, eftersom intervjun ägde rum i förvaringsutrymmet, med flera Bengals att klä sig bakom honom. Streakers har varit en del av NFL-spel i flera år, men sändningarna brukar välja att inte visa det. NFL-nätverket verkade ha en annan dagordning idag.

Fem roliga fakta från vecka 6

Philip Rivers gick 43-65 för 503 yards, ställa San Diego franchise poster för kompletteringar, passera försök och varv. Han var också den första quarterbacken i NFL-historien att kasta för 500 + meter och nollavlyssningar och förlora.

Detta är fjärde gången Seahawks har haft en ledning i fjärde kvartalet denna säsong och förlorade.

Browns tight end Gary Barnidge har fångat en touchdown i fyra raka spel, matchande Ozzie Newsome som enda Browns snäva ände för att uppnå det. Barnidge är också 30 år, vilket gör hans osannolika breakout ännu mer imponerande.

Varje enskilt spel som Ravens har spelat i år har bestämts av sex poäng eller färre.

Det var första gången året om att mer än en mottagare fick ett pass på 70 eller flera varv. Tre killar gjorde det: Martavis Bryant (88), Emmanuel Sanders (75) och Torrey Smith (72). Alla tre gick för touchdowns.

Fem förutsägelser för vecka 7

Förra veckan 1-4

Totalt: 14-15-1

Tja, det var bara en fråga om tid. Efter att Browns hade täckt så tittade sakerna upp. Sedan gick allting nedförsbacke. Lag förlorade vänster och höger; Patrioterna täckte nästan 7,5-punkts spridningen, men tyvärr kastade en skräp-tid Colts touchdown allt hopp ut genom fönstret. Åh ja, till nästa vecka!

Pittsburgh -2 över KANSAS CITY

Okej, jag är äntligen på Steelers bandwagon. Även om Big Ben inte återvänder den här veckan bör uppgraderingen hos QB med Landry Jones vara tillräckligt för att slå ut ett Chiefs-lag som ser helt borta utan Jamaal Charles.

WASHINGTON -3,5 över Tampa Bay

Detta är ett av de spel som bara gör alla inblandade känner sig hemska. Och det här går ganska bra ut i trenden i Washington som spelar ett bra spel varje annat utflykt. De var inte bra mot jetsna, så jag förväntar mig en studsning mot ett mycket sämre lag. Vi ser hur besvikelse detta spel är. Bara hoppas att du inte behöver titta på något av det.

Atlanta -4 över TENNESSEE

Atlanta var utsatt för de heliga, men jag tänker med en längre vecka, de kommer att ha lite tid att vila upp och höger skeppet. De har också varit hälsosammare än bara om något annat lag i ligan, och det inkluderar Titansna. Jag tror inte att Tennessee är så illa som de visade mot delfinerna, men jag tror att de förlorar den här ganska övertygande.

DETROIT +3 över Minnesota

Jag tror att samma spridning hände i omvänd när dessa två lag spelade i Minnesota. Jag tog Lions -3 då men den här gången tror jag att de spelar bättre fotboll än vikingarna. Självfallet har Detroit låtit mig ligga i varje enskilt spel i år, så … förvänta sig en Vikings blowout.

ARIZONA -7.5 över Baltimore

Arizona gjorde mycket att skjuta sig i foten i sin förlust för Steelers, begå 11 straff, inklusive två dumma onödiga grovheter. Men inte att frukta: de har helt förstört de fyra dåliga lag som de har spelat. Och ja, Ravens är ett dåligt lag.

Rekommenderad: