Fotbollsspelares fruar oförklarligt populära i Amerika

Video: Fotbollsspelares fruar oförklarligt populära i Amerika

Video: Fotbollsspelares fruar oförklarligt populära i Amerika
Video: Famous Footballers Wives and Girlfriends 2023 - YouTube 2023, November
Fotbollsspelares fruar oförklarligt populära i Amerika
Fotbollsspelares fruar oförklarligt populära i Amerika
Anonim

Ibland oroar vi oss för att vi aldrig kommer att förstå amerikanerna. De har massor av bra TV-program som Förlorad, 24 och Sopranerna, men i stället vill de alla se på importerad brittisk skit som Fotbollsspelare.

Av skäl som är helt okända för de flesta rättvisande människor, Fotbollsspelare - Känd mest för att ha en episod där en tjock kvinna sätter hennes bröst i brand - har blivit en måste-se-show i Amerika. Fotbollsspelare är även kallad den nya Dallas. Titta, det är konstigt lite, okej?

Fotbollsspelare (DVD-skivor) har blivit en breakout hit på BBC America, som började sända den tredje serien i helgen. Och om det är den nya DallasTanya Turner är den nya JR Ewing. Vilket gör Zoe Lucker Den nya Larry Hagman, bara utan den tidigare karriären på jag Dröm av Jeannie eller den förlamande alkoholismen.

Zoe Lucker och Laila Rouass från Fotbollsspelare har flugit till Hollywood för en stor PR-push - som främst tycks innebära fyller upp några målposter med en massa nakna block och gör Zoe gå förbi. Och trycket verkar fungera - amerikanska TV-kritiker är går barmy för Fotbollsspelare. De San Francisco Chronicle sa den där:

"Det gör konkurrenterna - det vill säga Desperate Housewives - verkar dårligt och knäckt i jämförelse."

Men här är en mardrömslig situation - om Amerika älskar Fotbollsspelares fruar, Tänk bara vad det ska göra av Hotel Babylon. Och rycka.

Läs mer:

Fotbollsspelares fruar poäng i USA - BBC

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: