Gambler Corner - Allt du behöver veta för vecka 12 i College Football Betting

Video: Gambler Corner - Allt du behöver veta för vecka 12 i College Football Betting

Video: Gambler Corner - Allt du behöver veta för vecka 12 i College Football Betting
Video: Car Camping in Freezing Cold with Dog - Roof Tent - YouTube 2023, Oktober
Gambler Corner - Allt du behöver veta för vecka 12 i College Football Betting
Gambler Corner - Allt du behöver veta för vecka 12 i College Football Betting
Anonim

Vid denna tidpunkt i säsongen separeras männen från pojkarna, men i vissa fall spelar männen fortfarande pojkar. Det kommer inte att hända, men det skulle vara häftigt om Florida Atlantic kunde ta ner Florida, om Chattanooga kunde slå Florida State, eller om Charleston Southern kunde trotsa oddsen och ta ner Alabama.

Det är bra att vi fortfarande har några solida konferenssammanställningar att titta på, som LSU-Ole Miss, Ohio State-Michigan State och USC-Oregon (för att nämna några).

Så om du vill se lite bra fotboll kommer det att finnas massor av konkurrenskraftiga matcher i helgen, några riktigt fula och några med tvivelaktiga spridningar.

Foto av Jon Durr / Getty Images
Foto av Jon Durr / Getty Images

Bra

Boston College på # 4 Notre Dame (-17) - lör 21 november 19:30 ET

Så mycket som jag gillar Notre Dame kan jag inte se den kampande irländaren som vann den här med 17. DeShone Kizer har visat sig vara ganska skicklig och Notre Dame verkar kunna köra bollen, oavsett vem som hamnar i backfielden. Men Boston College har det bästa försvaret i landet (nr 1 totalt och mot körningen, nr 5 mot passet).

Notre Dame kommer att ha svårt att få någonting att gå. De kommer att vinna, men de kommer inte att komma nära att täcka spridningen.

# 21 Memphis at Temple (+2.5) - lör 21 november 12:00 ET

Memphis har gått från att vara en media älskling, hoppade över att vara en has-been, och gått rakt till att vara en aldrig var efter att förlora två i rad. De såg ut som om de skulle komma tillbaka på spår mot Houston förra veckan, men försvaret floppade i andra halvlek vilket gav Houston chansen att komma bakifrån. Temple är ett skickligt lag som hade ett bra försvar, men efter att ha tagit upp 44 till USF så måste man undra på dem.

Memphis ska kunna övervaka templet försvar med lätthet, men frågan kommer att vara om deras försvar kan spela ett helt spel. Jag ska säga att de vill och de vinner den här med 10.

# 12 Michigan vid Penn State (+4) - lör 21 november 12:00 ET

För några veckor sedan hade det här spelet varit en no-brainer. Michigan skulle väljas för att vinna denna lätt eftersom deras försvar skulle stänga Nittany Lions och brottet skulle göra tillräckligt för att vinna. Efter att ha förlorat till Michigan State, knappt vinner mot Minnesota, och skjuts för att dubbla övertid av Indiana har Wolverines exponerats som fallible. Penn State Running Back Saquon Barkley har spelat bättre och bättre varje brunn och kommer att presentera ett stort test för Michigan försvaret.

Detta spel kommer att vara nära, och kommer sannolikt att vunnas av det bättre försvaret. Jag tror inte att laget vinner med mer än ett fältmål, men fortsätt så ta Penn State och poängen.

# 15 LSU vid # 22 Ole Fröken (-4) - lör, 21 november, 3:30 ET

Den stora Leonard Fournette är inte så bra trots allt. Alabama och Arkansas visade världen hur man sakta ner den stora mannen, och Ole Miss borde kunna följa med. Utan ett löpande spel kommer LSU-brottet vara i trubbel. Brandon Harris är en bra passerare, men han är inte tillräckligt bra för att bära lasten.

Frågan kommer att vara om LSU: s försvar är upp till uppgiften att stoppa Chad Kelly. Jag ska säga nej. Mellan hans löp och kasta till Laquon söker Treadwell efter rebellerna att vinna med en touchdown.

# 20 Northwestern vid # 25 Wisconsin (-10.5) - lör 21 november, 30:30 ET

Om du vill se ett bra defensivt spel än det här är för dig. Båda squads har stingy försvar som inte ger upp många punkter (Northwestern 17,6, Wisconsin 12,3). Varken brottslighet är särskilt begåvad, men Badgers är medeltal om en touchdown ett spel mer (28,7 till 21,1). Båda lagen kommer emellertid av nära segrar över lag som de borde ha dödat, vilket gör det lite svårare att välja en vinnare.

Till slut blir det försvaret som vinner dagen. Men ingen överträdelse kommer att göra mycket så fortsätt och ta poängen och Northwestern.

# 9 Michigan State vid # 3 Ohio State (-13) - lör 21 november, 3:30 ET

Det är på tiden att Buckeyes spelar någon hård. Men med Connor Cook omvårdnad en skadad axel och Spartanerna inte har en springback som kan ta över spelet måste kanten fortfarande gå till Ohio State. J.T. Barrett och Ezekiel Jones är för farliga en duo, och Spartans försvar kommer inte att kunna sakta ner dem tillräckligt.

Men jag tror att spartanerna kommer att kunna sakta ner Buckeyes (bara inte tillräckligt för att vinna). Ta spartanerna och punkterna.

Mississippi State at Arkansas (-3.5) - lör 21 november 19:00 ET

Brett Bielema gör det lätt att skratta på Razorbacks ibland, men han har några bra spelare på det laget. Brandon Allen är en mycket bra quarterback och Alex Collins är ett odjur i backfielden. Det enda problemet är ett försvar som ger upp 27,9 poäng ett spel. Dak Prescott är en bra spelare, men han är Mississippi Statens brott. Han kommer svårt att springa mot Razorbacks, men eftersom han kommer att kunna klara sig med lätthet kommer det att bli okej.

Medan Prescott kommer ha en bra dag förväntar sig att se Allen och Collins att ha bra dagar också-Razorbacks av en touchdown.

# 16 Navy at Tulsa (+12) - lör 21 november 19:00 ET

Det är trevligt att se en tjänsteakademi som spelar, liksom Navy är och få den kredit som de förtjänar i omröstningarna. Det här kan bli spännande om Tulsa kan få sitt brott. De kan passera bra och inte heller ha ett dåligt springande spel.Men de kan ha svårt att komma på spår, men Navy Run-spelet kan aldrig ge dem en chans.

Leta efter Navy för att vinna detta med minst två touchdowns och för Keenan Reynolds att ha sitt tredje 100 yards passerar spelet av säsongen.

Texas A & M på Vanderbilt (+7) - lör 21 november 19:30 ET

Detta kan faktiskt vara ett bra spel. Texas A & M verkar inte veta vad den vill göra i brott och eftersom spelförsvar är det enda Vanderbilt gör bra som kan ge Commodores kanten som de behöver. Vanderbilts bästa chans skulle vara att testa A & M-försvaret genom att kasta Ralph Webb så ofta som möjligt och skjut i några pass för att hålla Aggies försvar ärligt.

För att hålla Vanderbilt från att tänka har de en chans att Aggiesna kommer att behöva sprida ut Commodores och få det övergående spelet att gå. Det kommer att göra det lättare för Tra Carson att komma på spår, och så länge som den som spelar quarterback inte vänder den över Aggies ska vinna den här med 10.

# 10 Baylor vid # 6 Oklahoma State (även 78 O / U) - lör 21 november 19:30 ET

Detta kommer att bli det mest spännande spelet i helgen. Jarrett Stidham är inte lika bra som Seth Russell, men Baylor-brottet är fortfarande ganska kraftigt tack vare Shock Linwood, Corey Coleman, KD Cannon och Jay Lee. Oklahoma State har gott om spelverkare i brott också. James Washington är kul att titta på, liksom Mason Rudolph och J.W. Walsh.

Oklahoma State försvar är inte lika tuff som Oklahoma, så förvänta dig inte att Baylor blir stoppad så mycket som det gjorde mot Sooners. Leta efter Baylor att få Corey Coleman involverade mycket mer än det gjorde mot Oklahoma. När det gäller en vinnare är den här för nära att ringa, men över / under är en no-brainer. Dessa killar kommer att kombinera för mer än 78 poäng.

# 18 TCU vid # 7 Oklahoma - lör 21 november 20:00 ET

På papper borde det vara ett bra spel, men med Trevone Boykins status upp i luften kan det vara en total snooze-fest. Med Boykin är det här ett spel, men utan honom kommer Sooners att rulla över Horned Fröarna.

Så viktigt som Boykin är att TCU, till dess att hans status är känd Vegas kommer inte att bry sig om att sprida sig på detta. Även om de gör det - håll dig borta.

Kalifornien vid # 11 Stanford (-11) - lör 21 november, 10:30 ET

Offensivt är båda lagen ganska bra och i genomsnitt 37 poäng ett spel. Cal är dock ganska endimensionell. De kommer att gå så långt som Jared Goff kan kasta eftersom de inte har mycket av ett löpande spel. Stanford, å andra sidan, är bra att kasta bollen och ha en bra bra tillbaka i Christian McCaffrey.

Om Cal hade något försvarsskydd skulle det vara ett bra spel, men det gör de inte. Stanford kommer tillbaka på höger sida av vinnarkolonnen i veckan med en två touchdown-vinst.

Foto av Justin Edmonds / Getty Images
Foto av Justin Edmonds / Getty Images

Dålig

# 24 USC vid # 23 Oregon (-4.5) - lör 21 november, 30:30 ET

Det här är lite överraskande. USC har spelat bra hela säsongen, men ett par bra spel från Vernon Adams har änderna gynnat över trojanerna? Verkligen? En hälsosam Vernon Adams lägger till en annan dimension till Oregon-brotten, men Oregon-försvaret saknas. Cody Kessler kommer att ha en bra ole tid att hugga upp det.

Leta efter USC för att vinna den här med minst en touchdown.

UCLA vid # 13 Utah (-2) - lör 21 november, 30:30 ET

Den här har alla trappings av en bra, nära tävling, men fel teamet gynnas. Båda lagen har ganska bra brott som kan lägga upp många meter och poäng. Utah gör det först och främst bakom att springa tillbaka Devontae Booker och UCLA bakom quarterback Josh Rosen och springa tillbaka Paul Perkins.

Defensivt är de inte drastiskt annorlunda. Utah ger upp 23 poäng ett spel och UCLA 25. Skillnaden i den här kommer att komma ner till vilken quarterback kan bli het. Chanserna är Rosen Will före Wilson. Leta efter UCLA för att vinna med en touchdown.

Foto av Streeter Lecka / Getty Images
Foto av Streeter Lecka / Getty Images

Ful

Florida Atlanten vid # 11 Florida (-31) - lör 21 november 12:00 ET

Du skulle tro att cupcake-spelen skulle bli gjort nu, men inte ännu. Det är verkligen inte så mycket som behöver sägas om den här. Floridas scout lag skulle slå Florida Atlanten med 31 poäng. Deras första lag kommer att ha en 31 poäng led vid halv tid.

West Virginia i Kansas (-28) - lör 21 november 12:00 ET

Vid denna tidpunkt i säsongen måste du nästan beklaga Kansas. De har omdefinierat vad dålig fotboll är den här säsongen. West Virginia försvar kommer att göra saker hårda på Kansas-offensiven, och deras brott kommer att ha en fältsdag.

Leta efter Skylar Howard och Wendall Smallwood för att ha karriärdagar mot Jayhawks och ha den här saltad bort någon gång under tredje kvartalet.

Wake Forest vid # 1 Clemson (-29) - lör 21 november, 30:30 ET

Clemson kommer att göra denna look ganska dålig ganska snabb. Det finns ingen anledning att tro att Wake Forest-försvaret kommer att kunna sakta ned Deshaun Watson alls eller att deras brott kommer att kunna göra mycket mot det mycket tuffa Clemson-försvaret.

Detta är ett spel bara tigrar fans kommer att njuta av eftersom de är de enda som kommer att spela något nära som liknar bra fotboll. Leta efter att spridningen ska täckas i slutet av tredje kvartalet.

Idaho i Auburn (-32,5) - lör 21 november 16:00 ET

Det finns en mycket liten chans att den här verkligen kan bli ett bra spel. Idaho kan faktiskt flytta bollen så om Auburn-försvaret kommer ut platt kan detta hamna i närheten. Räkna inte med det dock. Tigrarna behöver den här att bli skål kvalificerad eftersom de förmodligen inte kommer att slå Alabama i Iron Bowl.

Leta efter Auburn att inte leka med den här.Eftersom Idaho ger upp cirka 280 meter på marken ett spel, leta efter Auburn att punda det ner i halsen tidigt och ofta. Det kan ta dem till fjärde kvartalet, men de kommer att få spridningen täckt.

Colorado i Washington State (-15) - lör 21 november 10:45 ET

Jag är inte säker på varför Washington State endast är gynnad av 15. Luke Falk är en av de bästa gunslingersna i nationen och kommer sannolikt att riva upp Colorado med relativ lättnad. Om Colorado hade ett löpande spel att prata om och inte hade förlorat sin quarterback till skada förra veckan kan de kanske hålla den här nära - men de gör det inte. Washington State kommer att ha en 15 poäng ledning i slutet av första kvartalet.

Rekommenderad: