George Michael arrested för Åh, gissade du

Video: George Michael arrested för Åh, gissade du

Video: George Michael arrested för Åh, gissade du
Video: Top 10 Hottest Robots In Gaming EVER - Part 2 - YouTube 2023, Oktober
George Michael arrested för Åh, gissade du
George Michael arrested för Åh, gissade du
Anonim
Image
Image

Popregeln: Ge aldrig din grupp ett onomatopoetiskt namn som låter som en bil kraschar in i en butik.

Tycka om pang! Det är bara dumt. Eftersom du oundvikligen kommer att växa upp för att främst vara känd för att krascha din bil till ett urval av livliga föremål, är det inte du, och det skulle bara vara att skicka det till rubrikförfattarna på en tallrik. Istället spelar du det säkert och går till ett mer abstrakt, onomatopoeiskt namn, som Snersh! eller Mumph! eller Ker-Blitch!

Det är råd som George Michael förmodligen önskar att han hade lyssnat på, för att han arresterats för att krascha i Hampstead-grenen av Snappy Snaps. Och nästan omedelbart efter att ha fått sin licens tillbaka efter ett tvåårigt förbud mot att krascha in i någonting annat. Vad är chansen? Åh, chansen är ganska hög eftersom George Michael har en lång och beprövad historia av grovt oansvarig körning? Åh, okej.

När du är en popstjärna är det bra att ha en hobby. Det imp från Musa, till exempel, har sina jetpackningar och Roger Daltrey har sin öring gård. George Michael har å andra sidan två hobbies - en är en brinnande önskan att krascha sin bil i varje livslöst föremål på planetens plan, och den andra är en förödande drogvanor. De två kan eller kanske inte vara anslutna.

Men fortfarande har George Michael äntligen släppt den efterlängtade uppföljningen av hans hits som Somna i hans bil och Kraschar i några andra bilar och Somnar i hans bil igen, berättigad Kraschar till ett gren av snäppa snaps. Och dessutom har han arresterats för det. EW-rapporter:

För sjunde gången blev den 47-årige före detta popstjärnan George Michael arresterad för ett körrelaterat fel. Efter polisen fick rapporter att hans Range Rover hade kraschat i en Snappy Snaps-butik i London efter hans närvaro vid Londons gay pride parade, blev han i förvar i en polisstation i norra London, misstänkt för att han var oförmögen att köra.

Hela denna historia är som en övning i underbar nostalgi, eller hur? Vi visste inte att Snappy Snaps fortfarande fanns. Vi visste inte att George Michael fortfarande existerade, för den delen. Om vi inte hör av honom några månader, brukar vi anta att han kryper upp sin egen botten och kvävas som en del av en bisarre drogbaserad våg.

George Michael kommer att återvända till domstolen i augusti för att möta avgifter, och vi ber att domaren kommer att vara lindrig. Förbud honom igen med alla medel, men se till att han är fri att köra igen vid den olympiska öppningsceremonin under 2012. Vi hör att mittpunkten för hela saken kommer att vara en sekvens där George Michael kör mållöst runt stadens insida i hans rubbad gammal Range Rover, som går över otaliga viktiga kulturartiklar innan han ger sig och somnar. Gör det inte från oss.

Rekommenderad: