George Michael i bil Snooze Drugs Arrest Kerfuffle

Video: George Michael i bil Snooze Drugs Arrest Kerfuffle

Video: George Michael i bil Snooze Drugs Arrest Kerfuffle
Video: "We Expected Him To Die" Former Partner of George Michael On His Passing - YouTube 2023, November
George Michael i bil Snooze Drugs Arrest Kerfuffle
George Michael i bil Snooze Drugs Arrest Kerfuffle
Anonim
Image
Image

George Michael skriver några tråkiga låtar, eller hur? Och pang! Rap, vad var det där om? Tja, vi kanske har hittat svaret - kanske var George Michael av hans hjärna på droger vid den tiden.

Eftersom George Michael, du såg, greps i helgen med misstankar om att ha droger efter att ha hittats nedgången vid hans bils hjul i centrala London. Visst, det stannar knappast din penis hos en undervakt polis på en offentlig toalett, men det är allt vi har. Hej, kanske borde någon ha vaknat honom innan han gick. Den meningen fungerade inte riktigt, gjorde det?

I vår ungdom skulle vi alltid tycka att förvirra George Michael (CD skivor) med Pojke George i våra sinnen. Vi är inte säkra på varför. Kanske var det för att de båda hade namnet George. Men då skulle vi inte förvirra dem med George Förman. Hur som helst verkar det som att Boy George och George Michael har mer gemensamt än vi trodde. De är båda sångare, de är båda gayer än jul lever de båda på 1980-talet och nu har de båda varit arresterad på narkotikafrågor.

Efter Boy George's underliga kokainarrest i fjol, George Michael arresterades under helgen för den lite mindre spännande laddningen av misstanke om att ha klass C-droger. Efter ett samtal från en medlem av allmänheten tidigt på lördag morgon, fann polisen tydligen George Michael sjönk i rattet på sin bil. Han kontrollerades av paramedicinska, och sedan tas i förvar i polisstationen Hyde Park Corner.

Enligt rapporter arresterades också George Michael för misstankar att vara oförmögen att köra, men blev senare oinskränkt för den anklagelsen. George blev sedan bailed och berättade att återvända till en polisstation nästa månad, efter test på ämnet han uppenbarligen hittades med. en polisens ordförande sa:

"Vi var kallade av en allmänmedlem till en man sett nedgången över Rattet på en bil på gatan nära Hyde Park Corner. En Ambulans deltog, men mannen lidit inte av några skador transporterades inte till sjukhus. Polisen deltog och talade med mannen, 42 år. En sökning av mannen avslöjade vad som troddes vara kontrollerade ämnen. Han greps misstänkt för besittning av kontrollerade ämnen av kategori C."

Detta är uppenbarligen en jätte chock; George Michael - en av våra älskade pop stjärnor och en förebild för ovanligt stubbliga barn överallt - kan i hemlighet göra mjuka droger! Skammen! The ignominy! Det är, vi skulle vara chockade om George Michael inte hade upprepade gånger kollat om hur mycket han njuter av en härlig rök då och då. I slutet av sista år sa George:

"Jag röker inte cigaretter längre, tack gud. Jag röker fortfarande ogräs men, men jag försöker ge upp det."

Och då var det påståenden att hans album Äldre var:

"Ganska mycket inspelad på cannabis."

Och då var raden in Skjut hunden som gick

"Därför blir jag alltid stoned."

Du vet nog inte den sista. Eftersom det var skit. Ska det här senaste fallet går till domstol, George Michael ska vara försiktig med hur han åberopat. Skyldiga fötter har ingen rytm, kom ihåg.

Läs mer:

Sångare George Michael I Drug Probe - Detta är London

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: