Giants Sign Shortstop Brandon Crawford till sex år, $ 75 miljoner förlängning

Video: Giants Sign Shortstop Brandon Crawford till sex år, $ 75 miljoner förlängning

Video: Giants Sign Shortstop Brandon Crawford till sex år, $ 75 miljoner förlängning
Video: Brandon Crawford on Giants Additions - YouTube 2023, Oktober
Giants Sign Shortstop Brandon Crawford till sex år, $ 75 miljoner förlängning
Giants Sign Shortstop Brandon Crawford till sex år, $ 75 miljoner förlängning
Anonim

När du har en kille som anses vara den bästa defensiva spelaren i sin position och den bästa offensiva spelaren vill du definitivt göra allt du kan för att hålla fast vid honom och hålla honom lycklig. Det var precis vad San Francisco Giants gjorde nyligen när de undertecknade Brandon Crawford till en sexårig kontrakt på 75 miljoner dollar.

Han hade inte varit friagent fram till 2018, men jättarna trodde nog av hans framsteg under de senaste säsongerna för att låsa honom fram till 2022.

Foto av Christian Petersen / Getty Images
Foto av Christian Petersen / Getty Images

"Brandon är en integrerad del av laget vars prestanda på fältet kommer att bli en av nycklarna till vår framgång för kommande år", säger Giants president och koncernchef Larry Baer till MLB.com.

Crawford hade en utmärkt säsong förra året, trots att jättarna misslyckades med att göra säsongen efter ett år efter att ha vunnit World Series. Han ledde laget i hemlöpningar med 21, var andra i RBI med 84 och slog en karriär bäst.256. Hans offensiva tal totalt (slugging percentage-.321; on-base percentage-.462) var bra nog för ligas tränare och att göra honom till Silver Slugger mottagare för förra säsongen.

Hans spel på fältet var också ganska solidt. Han begick bara 13 fel under säsongen, hade en fältprocent på.979 på säsongen, och tjänat sin första Gold Glove (för överlägsen individuell prestandafältning).

Giants manager Bobby Evans var glad att se hans shortstop bli undertecknad på en långsiktig affär.

"Brandon är en exceptionellt begåvad basebollspelare som har tjänat detta genom sitt hårda arbete, engagemang och konkurrenskraftig ande, säger generalchef Bobby Evans. "Han tog stora framsteg både offensivt och defensivt förra säsongen och vann sin första Gold Glove och Silver Slugger Award. Det här är en bra dag för Brandon och hans familj, för jättarna och för våra fans."

Crawford kommer att få en $ 1,2 miljoner signeringsbonus den 15 december och kommer att göra 5,8 miljoner dollar nästa år. Hans lön kommer att hoppa till 8 miljoner dollar år 2017 och sedan upp till 15 miljoner dollar under de senaste fyra åren av hans affär. Hans genomsnitt på $ 12,5 miljoner per år gör honom till en av de högsta betalda kortstopparna i ligan bakom Jhonny Peralta (13,2 miljoner dollar), JJ Hardy (13,3 miljoner dollar), Elvis Andrus (15 miljoner dollar), Troy Tulowitzki (15,7 miljoner dollar) och Jose Reyes (17,6 miljoner dollar).

Med en fullständig no-trade-klausul som ingår, kommer han inte att gå någonstans, helst snart utan hans samtycke (om han inte blir skuren självklart).

Rekommenderad: