Guantanamo Bay film skådespelare kvarhållna, deras film roller utarbetade dem

Video: Guantanamo Bay film skådespelare kvarhållna, deras film roller utarbetade dem

Video: Guantanamo Bay film skådespelare kvarhållna, deras film roller utarbetade dem
Video: The 'Most Tortured Man In Guantanamo Bay' Explains How His Diary Became A Movie | GMB - YouTube 2023, November
Guantanamo Bay film skådespelare kvarhållna, deras film roller utarbetade dem
Guantanamo Bay film skådespelare kvarhållna, deras film roller utarbetade dem
Anonim

Vad är en östlig skådespelare att göra? En minut är du framför en kamera som verkar på cue när killen i den svarta kängan och den franska mustaschen berättar för dig. Nästa vinnar du en Silver Bear-pris på Berlin Film Festival. Minut efter det går rakt nerför.

Det är då du blir kvar i en brittisk flygplats i flera långa, tråkiga minuter. Allt utan någon annan anledning än att dela den ungefärliga åldern, rasen, kön, grundläggande skallestruktur och eventuellt pass som förra sommarens Londons slaktbomber.

Om de skulle vara kändisar tycker att brittiska polisen är dålig, vänta tills de får en massa brittiska paparazzi.

Flera aktörer som nyligen filmade en film som heter Vägen till Guantanamo fängslades nyligen på Luton flygplats. De kom tillbaka från Berlin Film Festival när det hände, och de är inte alltför glada över det.

Och förståeligt så gillar ingen att bli plockad eller utpekad på grund av deras utseende, speciellt när de är dandiga aktörer troligen bunden till mediokra ljus av en Bollywood typprovning.

Två av de kvarhållna gjorde faktiskt tiden i Guantanamo och enligt uppgift. De sägs ha varit i Afghanistan för ett bröllop när de misstag identifierades som talibanstorm troopers. Om det verkligen är sant, så kan man förstå de är upprörd över det otaliga hotet om en andra stint.

Ingen av dem var för glad över sina inspektioner. En av dem klagade över en polis som frågade om han ville göra längre "politiska" filmer; Officeren var förmodligen en Tom Clancy (böcker) fläkt. Detta motbevisades av en talesman som sa:

"Sex personer var stoppas enligt terrorismagen. Detta är något som händer alla tid och uppenbarligen på flygplatser och tågstationer. Det finns en ökat säkerhetsstatus sedan bombningarna i London. Allmän säkerhet är avgörande."

Klar och gjort då. Killarna släpptes efter ungefär en timme - och eftersom bara fyra faktiskt inspekterades, sätter den den på cirka 15 minuter en bit. Det är inte så illa är det? Vi har hållits längre för att försöka ta ett äpple till Australien. Faktum är - rätt eller fel - att flygplatssäkerheten stoppade en grupp unga medelstora män. Vilket innebär att flygpersonalen antingen var lite paranoid eller gör jobbet helt bra för att vara misstänkt för passagerare som passar en viss profil av deras.

Nu samlas stora grupper av våra tidigare läsare på HecklersprayS många ambassader över hela världen med direkt avsikt att bränna våra grejer och bli sköt in, vet det här: Vi vet att islam är en god religion som gör sitt bästa för att undervisa god moralfiber och väg till ett lyckligt liv. Det är olyckligt att så få crazies hävdar att tjäna den muslimska flaggan ärriga islam i så många ögon, men det hände, och någon bör försöka fixa det.

En lektion måste läras, en som den största delen av västvärlden lärt sig med ankomsten av utbytbar typ: * Skruva media. inte låt dem arbeta dig i en tizzy, låt dem röra sin dumma kruka. Deras Över exponering av idiocy ändrar inte din ställning inför Gud. Även Kristna kan fortfarande få bäras bort med raseri, vad med hela skrovabaloo över South ParkS senaste skildring av oskuld Mary. När du tror att din tro blir rakad över kol, så är det kan skada. När du slutar ta medias skvallrande mongering till hjärtat, allt kommer att bli bättre för dig.

Det gäller för alla utom ateister, deras hat är konstitutionellt.

* Hecklerspray har aldrig eller kommer aldrig att inkludera sig här. Ingen skruvas oss.

Läs mer:

" Guantanamo" aktörer ifrågasatte på flygplatsen - Digital Spy

[berättelse av Shawn Lindseth]

Rekommenderad: